Presentation laddar. Vänta.

Liknande presentationer

En presentation över ämnet: "Söndag 25 September 2011 Välkommen till Asarum Höstcup P 02 Thorens Mekaniska i Karlshamn."— Presentationens avskrift:

1 Söndag 25 September 2011 Välkommen till Asarum Höstcup P 02 Thorens Mekaniska i Karlshamn

2 Spelprogram Omg.Tid Plan 1 Plan 2 109:00Asarums IF 1-Högadals IS Karlshamn-Asarums IF 2 209:35Hasslö GoIF-Sölvesborg 1- 310:10Asarums IF 1-Sölvesborg 2Högadals IS-Karlshamn 410:45Asarums IF 2-Hasslö GoIF- 511:20Asarums IF 1-Sölvesborg 1Högadals IS-Sölvesborg 2 612:05Karlshamn-Hasslö GoIF- 712:40Asarums IF 2-Sölvesborg 2Högadals IS-Sölvesborg 1 813:15Asarums IF 1-Karlshamn- 913:50Asarums IF 2-Sölvesborgs 1Hasslö GoIF-Sölvesborg 2

3 Spelregler Spelare födda 2002 eller yngre Speltid 2x15 min Max 3 min paus mellan halvlekarna. Sidbyte Lagen tackar för matchen utanför planen. Var noga att hålla starttiderna. Det som står som bortalag byter tröjfärg vid lika färg.. Varje lag skall hålla med en linjedomare Åskådarnas plats är mellan planerna. Avbytarebänken placeras på motsatt sida. Regler SvFF regler för 7-manna fotboll Benskydd obligatoriskt Skruvdobbar ej tillåtet Offside regler gäller ej Frisparksavstånd 7 meter 1 målvakt och 6 utespelare. 4-målsregler; när ett lag leder med 4 mål så får det andra laget sätta in en extra spelare, vid 6 mål två extra osv, men bara till att målskillnaden krymper till 3 resp 5 mål. Fritt antal spelare avbytare och spelare får återinträda i spelet, byte när som i matchen. Byte ska ske vid mittlinjen och utbytt spelare måste ha lämnat plan innan avbytaren kommer in. Samma spelare kan endast deltaga i ett lag under cupen. Tekniskt felaktiga inkast får göras om Vid inspark får målvakten välja att kasta ut bollen, sparka från målvaktens händer eller på liggande boll. Målvakten får ta bollen med händerna vid tillbakaspel från egen spelare. Varning /gult kort medför 5 minuters utvisning (lagstraff). Utvisad spelare får återinträda i spelet efter klartecken från domaren. Vid en andra varning i samma match utvisas spelaren för resten av matchen (lagstraff)

Ladda ner ppt "Söndag 25 September 2011 Välkommen till Asarum Höstcup P 02 Thorens Mekaniska i Karlshamn."