Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Presentation? Är ett av slutstegen i informationsbehandling, dvs. Informatik, som består av följande steg: definiera samla.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Presentation? Är ett av slutstegen i informationsbehandling, dvs. Informatik, som består av följande steg: definiera samla."— Presentationens avskrift:

1

2 Presentation? Är ett av slutstegen i informationsbehandling, dvs. Informatik, som består av följande steg: definiera samla beräkna lagra kommunicera presentera använda data/information, på ett rationellt sätt, med datorn som redskap.

3 3 Komplett innehållInteraktivitet artikel ++++ föredrag ++ poster ++++ Presentationsformer

4 Artikel Ofta slutfasen av en vetenskaplig process, dokumentationen! Fullständig presentation, ofta publicerad i tidskrift. Uppbyggnad: 1.Titel 2.Författare, tillhörighet/affiliation 3.Sammanfattning/abstract/summary 4.Introduktion, bakgrund och syfte 5.Material & metod 6.Resultat 7.Diskussion 8.Referenslista 9.Figurer/bilder 10.Tabeller 11.Tillkännagivande/acknowledgement

5 Föredraget Den publika presentation av fullständigt eller nästan fullständigt forskningsresultat. Samma struktur som artikeln, men inte ”fullständig” i detaljer. Består vanligen av ”en talare” och ett bildspel (PowerPoint). Viktigt: tala högt och tydligt, gilla det du talar om, vänd dig mot publiken, använd bildspelet för att ”illustrera” det du talar om – ta tid för diskussion.

6 Poster Används vanligen i början av projekt eller vid delresultat. Syftet är oftast att ”fånga” konferensdeltagarnas idéer. Gärna samma struktur, som artikeln, men frihetsgraderna är större. Var gärna visuell. OBS! Obligatoriskt

7


Ladda ner ppt "Presentation? Är ett av slutstegen i informationsbehandling, dvs. Informatik, som består av följande steg: definiera samla."

Liknande presentationer


Google-annonser