Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Gottsunda damlag säsongen 2013/14. Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Gottsunda damlag säsongen 2013/14. Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli."— Presentationens avskrift:

1 Gottsunda damlag säsongen 2013/14

2 Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli fantastiskt spännande med nya utmaningar i div 2 regionalt. Vi har inför säsongen 2013/2014 ett A-lag i div 2 regionalt. Vi har dessutom förstärkt truppen med ett antal starka nyförvärv. Hur försöker vi tänka för att utvecklas ? - Vi vågar tänka nytt - Vi vet att det aldrig är för sent att ge upp - Vi vet att vi måste " vara i situationen " för att lära av den - En vinnare arbetar hårdare än förloraren - Vi tar eget ansvar för våra prestationer - Vi har kul - Vi är ödmjuka - Laget före jaget - Vi är ett lag som tar ansvar i alla lägen

3  Glädje Min grundinställning är att se situationer utifrån ett positivt perspektiv, vara glad, bjuda på mig själv och därmed sprida positiv energi i syfte att skapa en god anda för mig själv och mina medmänniskor. Min positiva inställning gör att jag fokuserar på rätt saker och inspirerar andra i min omgivning.  Lojalitet Som medlem i föreningen är jag ärlig, hänsynsfull, delaktig samt visar förståelse och acceptans för min omgivning. Min inställning är att vi hjälper varandra och det som sägs i förtroende stannar i det forum det är sagt.  Attityd Jag ger alltid mitt yttersta för att bidra till föreningens/lagets uppsatta mål och är alltid en del av såväl framgångar som motgångar. Genom beslutsamhet, mod, engagemang, målmedvetenhet och rätt inställning vill jag bidra till föreningens/lagets framgång. Min inställning är att Ständigt utveckla mig själv för att inspirera andra i min omgivning att våga lyckas och vara orädda för att misslyckas. Gemenskap Jag är ärlig och visar en öppenhet för min omgivning och bidrar därmed till sammanhållning och känslan av samhörighet i föreningen/laget. Jag ser till föreningens/lagets helhet och visar på det sättet omtanke samt värnar om jämlikhet. Jag lever efter föreningens/lagets värdegrund och Visar stolthet i att vara en del av föreningen/laget.  Engagemang Jag engagerar mig i föreningen och visar förståelse för att alla i föreningen behöver hjälpas åt för att vi ska lyckas. Det jag åtar mig Att göra fullföljer jag och tar ansvar för. Jag uppmuntrar nytänkande och visar glädje i det jag gör.  Respekt Jag ser, lyssnar och försöker alltid förstå människor i min omgivning. Jag visar hänsyn till föreningens varumärke samt följer de Regler, normer, policys, värderingar, stadgar och andra riktlinjer som beslutats av föreningen.

4 Annonser till matcher

5

6

7 3000

8

9

10  Matchtröja  Baksida 10.000 + tryckkostnad  Byxa ena benet 5000 + tryckkostnad  Byxa baksida 5000+ tryckkostnad  Tröja axlar små tryck 3000 kr + tryckkost  Uppvärmnings tröjor  Framsida 5000 kr  Baksida 5000kr  Overall  Byxa 5000 kr  Tröja framsida 5000kr  Tröja baksida 5000kr

11  Mål potten  20 kr för varje mål vi gör  Plats på Sponsortavla  Plats på matchannons  Matchvärd  1000 kr nämns i varje paus och innan match

12 Underskrift Sponsor Underskrift Gottsunda IBF ________________________________________________________________ Namnförtydligande __________________________________ Företag____________________________________________________________ Adress:____________________________________________________________ E-post:____________________________________________________________ Telefon:____________________________________________________________ Sponsorval:____________________________________________________________ 2st Paket 1”15 000kr” Tryck på matchtröja ”fram eller bak” Plats på Roll-Up 4st Paket 2”10 000kr” Tryck på matchbyxa fram eller bak” Plats på Roll-Up 2st Paket 3”6 000kr” Tryck på matchtröja arm Plats på Roll-Up 4st Paket 4”5000kr” Tryck på uppvärmningströja fram eller bak Plats på Roll-Up 12st Matchpaket”1000kr” Högtalare Roll-Up Mål pengen 20 kr per/mål Gottsunda gör i serien 2013/14 Plats på mål roll-Up ”Samtliga tryckkostnader betalas av företaget som sponsrar Gottsunda Dam-lag”


Ladda ner ppt "Gottsunda damlag säsongen 2013/14. Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli."

Liknande presentationer


Google-annonser