Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Servicecenter – service för hela universitetet Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Servicecenter – service för hela universitetet Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning."— Presentationens avskrift:

1 Servicecenter – service för hela universitetet Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning till universitetets stöd- och servicefunktioner för studenter (t.ex. studievägledning, studentexpeditioner, m.m.) Administrering av studentkontot GU-kort för studenter och anställda Datorer för ”självhjälp” Försäljning av profilprodukter

2 GU-kort - din nyckel till universitetet Universitets-ID (ej giltig legitimation) Passerkort Lånekort Medlemsbevis i studentkåren Mecenatkort med studentrabatter Utskrifts- och kopieringsfunktion Var rädd om ditt GU-kort! Om du tappar det kostar ett nytt kort 50 kronor.

3 Så här skaffar du GU-kort Logga in på med ditt studentkonto för att beställa ditt kort. Du måste vara registrerad på en kurs för att kunna beställa kortet.www.portalen.gu.se Gå till ”IT och support” - ”GU-kort” - ”Beställ GU-kort”. Godkänn ”regler och riktlinjer” för kortet. Välj din personliga PIN-kod. PIN-koden används i passersystemet och när du loggar in på skrivarna i universitetets utskriftstjänst. Besök närmaste Servicecenter för fotografering och hämta ditt GU-kort mot uppvisande av legitimation.

4 Hitta närmaste Servicecenter Servicecenter Näckrosen – Renströmsgatan 6 Servicecenter Vasa – Vasagatan 33 Servicecenter Haga – Sprängkullsgatan 19 Servicecenter Academicum – Medicinaregatan 3 Servicecenter Pedagogen – Västra Hamngatan 25

5 Öppettider i Servicecenter Under terminsstart, vecka 35-36, har Servicecenter utökade öppettider mellan klockan och (från den 24 augusti till den 4 september). Vi har också lördagsöppet den 5 september i Servicecenter Vasa mellan klockan och Mer information om våra öppettider finns på:

6 Kontakta Servicecenter Telefon

7 Frågor om GU-kortet? Läs mer på Besök, ring eller maila närmaste Servicecenter för information och support. Telefon: E-post:


Ladda ner ppt "Servicecenter – service för hela universitetet Hjälp att hitta på Göteborgs universitet och i Göteborg Studieinformation och utskrift av studieintyg Hänvisning."

Liknande presentationer


Google-annonser