Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att."— Presentationens avskrift:

1 Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att ni kan anpassa den efter ert behov och situationen där den används. Den är utformad på så sätt att den kan användas för gymnasieungdomar, men också på introduktionsdagar för att välkomna nya studenter. Det är alltså fritt att ta bort och lägga till slides och information. Använd bara samma layout på text och bilder så att den hålls samman. Innehåll Slide 2-6 ger en bild av hela Göteborgs universitet, vilka vi är och var vi finns. Studenten ska känna sig satt i ett större sammanhang och få wow-känsla över helheten. Här kan man tänka sig att ni fyller på med slides med info och bilder från er verksamhet, eller det som intresserar just era målgrupper. Slide 7 ger en bild av vår mångfacetterade stad. Slide 8 handlar om studentliv och 9 om boende. Även dessa kan kompletteras med egna slides med info och bilder om det ni vill lyfta fram. Håller en student presentationen så ska det ju kompletteras med hens berättelse. Egna Slides De finns att välja i Layout-variationerna när man lägger till nya bilder. (Klicka på pilen på symbolen ”Ny bild”, så kommer variantionerna upp) Använd dem så hänger presentationen ihop på ett bra sätt även om innehållet varierar beroende på var, när och vem som håller i presentationen. Font och teckenstorlek Arial Narrow används i rubriker genom hela ppt:n. Arial i brödtext. Kapitelinledningsrubriker sätts i versaler, centrerat i teckenstorlek 36. Mindre rubriker i Arial Narrow, versaler i 28, brödtext 20. Logotypen på blå platta Används helst på alla slides, med undantag från kartbilden. Den ligger i mallen på alla layouter. Om bilderna hamnar framför logotypen så bör det justeras genom att kopiera logotypen från annan bild och klistra in aktuell bild, så att logotypen alltid hamnar synligt framför bilden.

2 VI ÄR PÅ RIKTIGT

3 1600 170 15 38 87 1 1 1 1 3 3 1663 37 000 8 8

4 ORGANISATIONSNAMN (ÄNDRA SIDHUVUD VIA FLIKEN INFOGA-SIDHUVUD/SIDFOT)

5

6

7

8

9 HUR BOR STUDENTER? Heléne Grynfarb/imagebank.sweden.se

10 VI SES I GÖTEBORG!


Ladda ner ppt "Tanken med presentationen Det här är en basal power point-presentation av Göteborgs universitet, framtagen med studentmålgruppen i åtanke. Tanken är att."

Liknande presentationer


Google-annonser