Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Framgångsfaktorer och stötestenar Framgångsfaktorer och stötestenar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Framgångsfaktorer och stötestenar Framgångsfaktorer och stötestenar."— Presentationens avskrift:

1 Framgångsfaktorer och stötestenar Framgångsfaktorer och stötestenar

2 Gemensamt fokus Respekt och vilja

3 Bidragssystem, stuprör, kulturskillnader, revir Bidragssystem, stuprör, kulturskillnader, revir, olika agendor, olika geografiska distrikt, olika hastighet Respekt och vilja Respekt och vilja

4 Definiera problemet gemensamt Ha vilja att bidra till lösning Ta avstamp i egen roll och uppdrag Enas om ett gemensamt mål och gemensamt fokus, vad som ska göras och varför Inventera skafferiet. Vad har vi? Bygg en struktur för att samverka och hålla målfokus lokalt, regionalt och nationellt Skapa vinna-vinna-förhållande i relation till målet! Definiera problemet gemensamt Ha vilja att bidra till lösning Ta avstamp i egen roll och uppdrag Enas om ett gemensamt mål och gemensamt fokus, vad som ska göras och varför Inventera skafferiet. Vad har vi? Bygg en struktur för att samverka och hålla målfokus lokalt, regionalt och nationellt Skapa vinna-vinna-förhållande i relation till målet!

5 Ann Wiklund ann.wiklund@telia.com Ann Wiklund Konsult www.annwiklund.se


Ladda ner ppt "Framgångsfaktorer och stötestenar Framgångsfaktorer och stötestenar."

Liknande presentationer


Google-annonser