Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tränarpolicy - Allmänt Vi lever upp till AIK-stilen i allt vi gör, både på och vid sidan om planen, spelare, ledare och föräldrar. Åsikter om hur jag som.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tränarpolicy - Allmänt Vi lever upp till AIK-stilen i allt vi gör, både på och vid sidan om planen, spelare, ledare och föräldrar. Åsikter om hur jag som."— Presentationens avskrift:

1 Tränarpolicy - Allmänt Vi lever upp till AIK-stilen i allt vi gör, både på och vid sidan om planen, spelare, ledare och föräldrar. Åsikter om hur jag som tränare sköter mitt arbete, driver träningar och matcher tas med Roger Dahlström. Ingen annan! Kommunikation sker via lagledare, jag svarar inte på några mail.

2 Tränarpolicy - Allmänt Konflikter, mobbing, etc. tas upp direkt. Kontakta lagledare omedelbart. Vi flyr inte från problem, vi löser dem. Vi tillåter inget godisätande på match eller träning. Ingen är perfekt. Inte jag, inte spelarna, inte föräldrarna eller någon annan. Vi tillåter varandra att ha och göra fel. Allt är inte rättvist hela tiden och varje gång. Vi sysslar ej med millimeterrättvisa, men förhoppningsvis blir det rättvist i längden.

3 Tränarpolicy - Allmänt Konflikter, mobbing, etc. tas upp direkt. Kontakta lagledare omedelbart. Vi flyr inte från problem, vi löser dem. Vi tillåter inget godisätande på match eller träning. Ingen är perfekt. Inte jag, inte spelarna, inte föräldrarna eller någon annan. Vi tillåter varandra att ha och göra fel. Allt är inte rättvist hela tiden och varje gång. Vi sysslar ej med millimeterrättvisa, men förhoppningsvis blir det rättvist i längden.

4 Tränarpolicy - Träningar Närvaro skall anmälas på hemsidan senast 12 timmar före ett träningspass. Inga föräldrar i båset. Som förälder står man på läktaren. Vattenflaskor tar spelarna hand om själva. Vi ledare sköter träningen, vi behöver ingen hjälp från läktaren eller sargkanten under passen.

5 Tränarpolicy - Träningar Vi ledare lägger upp träningen vi behöver inga “tips” eller “råd”. Åsikter tas med Roger. Träningsupplägg för Team 99: Grunder med mycket stark fokusering på skridskoteknik. Vi kommer fortsätta med detta tills vi är ikapp och förhoppningsvis förbi våra motståndarlag.

6 Tränarpolicy - Träningar Såvida inget annat angetts på hemsidan så gäller följande för varje pass: 50 minuter innan passet är det teknik-kula och off-iceklubba som gäller. Alla har handskar på sig, målvakter ha målvaktsklubba och stöt och spelar ute precis som alla andra. 40 minuter innan passet kör vi frekvens och koordination med frekvensstegar eller klubbor. 25 minuter innan passet går vi in och byter om. 10 minuter efter passet är det nedjogg och stretch som gäller. Inga föräldrar stressar sina barn efter träning!

7 Tränarpolicy - Träningar Kör man ett pass med annan åldersgrupp, är det deras uppvärmning och nedjogg som gäller. Dessa pass är spelarna med på från start. Vi hoppar inte in mitt i träningen.

8 Tränarpolicy - Matcher Utsatt samlingstid innebär den tid då alla ska vara på plats och samlade för värmning. Innan matchdag ska all utrustning vara fixad, inga sistaminuten-slipningar. Vid kallelser till match gäller först till kvarn. (viss hänsyn kan i vissa fall tas till träningsnärvaro) Vi åker med 15 + 2 spelare till match. Spelare som dyker upp oanmälda får ej delta, anmälning på hemsidan gäller!

9 Tränarpolicy - Matcher Spelare som uppvisar någon som helst form av dålig attityd under matchen får direkt kliva av utan varning. I vissa fall innebär det även ytterligare en matchs avstängning. Vi visar ALLTID gott uppförande och respekt i alla lägen, OAVSETT vad våra motståndare gör! Det gäller spelare på isen likaväl som föräldrar på läktaren och naturligtvis ledare i båset.

10 Tränarpolicy - Matcher Frågor/åsikter/tips om laguttagningar, matchning, taktik, coachning och liknande kommer inte besvaras och är ej önskvärda. Jag sköter mitt tränaruppdrag som jag finner lämpligast, under ledning av Roger. Har ni åsikter om detta tar ni upp det med Roger.

11 Tränarpolicy - Matcher Inga föräldrar i båset utom de som blivit ditkallade av oss ledare. I omklädningsrummet är endast ledare tillåtna såvida inte föräldrar ger ytterst nödvändig utrustningen. När det är klart går man ut ur omklädningsrummet. Kompisar är helt otillåtet. När jag pratar med spelarna innan och direkt efter match, ska det vara tomt på föräldrar där inne. Nedjogg och stretch efter match är obligatorisk. Inga föräldrar stressar sina barn efter match.


Ladda ner ppt "Tränarpolicy - Allmänt Vi lever upp till AIK-stilen i allt vi gör, både på och vid sidan om planen, spelare, ledare och föräldrar. Åsikter om hur jag som."

Liknande presentationer


Google-annonser