Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Min Dröm App En App Fyra servrar. Skapar en säker bro tillsammans!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Min Dröm App En App Fyra servrar. Skapar en säker bro tillsammans!"— Presentationens avskrift:

1 Min Dröm App En App Fyra servrar. Skapar en säker bro tillsammans!

2 Min drömapp är en plattform där det möjliggör att vara en bro emellan unga människor som behöver en vuxen att tala med och en webb server.

3 Appen är även en plattform där organisationer som finns runt unga som önskar samverka, kan koppla upp mot samma server och direkt ta samtal, chatt, och kontakt med dem som kontaktar. Den webbservern ska ha ett kontakt nät av sociala aktörer men i en avdramatiseras version så att människor vågar ta hjälp.

4 Appen har även en digital plattform som möjliggör brobygge mellan kreativa människor inom musik, konst, dans och andra konstnärliga teman och kunder och vår webb server, kuliosakuriosa som handahar den svåra delen som betalning, frakt och försäkring. Webben synliggör även artisten och är tänkt att vara dynamisk och finnas för både köpare och säljare.

5 Event, KULTur ur KULtur tillsammas = Bbeabridge Appen är även en plattform emellan Bbeabridge och dess medlemmar, i form av medlemsforum. Event delen som är tilltänkt att vara en viktig del att låta ungdommar få en chans att komma ut med sin kreativa sida. Här är brobygget emellan artistevent för allmän insyn.

6 På ena sidan en server där Statistiska CentralByrån samlar upp och skapar statistik ur ungas svar i tre frågor. Skola, miljö och framtid. Samma server har även en digital plattform där artiklar och medlems info och resurser finns tillgänglig för medlemmar. Digitala kurser där medlemmar lär sig skapa digitala plattformar och broar genom att dela med sig av vad man kan till andra medlemmar.

7 Alla Får Medlemskap i Bbeabridge, tillsammans! På andra sidan bron finns våra medlemmar i Bbeabridge, både unga och vuxna stöd medlemmar. Där kan våra medlemmar även vara artister eller organisationer som medverkar men även är medlemmar. En första idee hur appen ser ut se länk;


Ladda ner ppt "Min Dröm App En App Fyra servrar. Skapar en säker bro tillsammans!"

Liknande presentationer


Google-annonser