Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Miniwormo/ P/F 06 år 2010 Julfest! Här kommer några bilder från vår julfest! Än en gång kakor och julgodis i överflöd!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Miniwormo/ P/F 06 år 2010 Julfest! Här kommer några bilder från vår julfest! Än en gång kakor och julgodis i överflöd!"— Presentationens avskrift:

1 Miniwormo/ P/F 06 år 2010 Julfest! Här kommer några bilder från vår julfest! Än en gång kakor och julgodis i överflöd!

2 Visst dansade vi runt granen – om än så liten! Vår dansring var desto större!

3 En något varm och svettig ledare! Som varje år hyser stor respekt för de sångare som dansar i samband med att de sjunger! Årsavslutning i Folkets Hus stora festsal. Ett gäng duktiga barn som satt snällt och väntade på prisutdelningen.

4 Med de här bilderna vill jag tacka alla barn och föräldrar som gör det möjligt att driva Miniwormo! Jag hoppas att barnen i framtiden – vilken väg de än väljer, kan komma ihåg känslan av att vara i grupp, ta hänsyn till gruppen och samarbeta på bästa sätt. Fotbollen är faktiskt en bra plattform gällande detta! God jul och gott nytt år! Linda Miniwormo


Ladda ner ppt "Miniwormo/ P/F 06 år 2010 Julfest! Här kommer några bilder från vår julfest! Än en gång kakor och julgodis i överflöd!"

Liknande presentationer


Google-annonser