Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Gainer TILLSKOTT VID HÅRD TRÄNING. Core Gainer  Core Gainer™ är ett välbalanserat näringstillskott som är utvecklat för personer som behöver fylla på.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Gainer TILLSKOTT VID HÅRD TRÄNING. Core Gainer  Core Gainer™ är ett välbalanserat näringstillskott som är utvecklat för personer som behöver fylla på."— Presentationens avskrift:

1 Gainer TILLSKOTT VID HÅRD TRÄNING

2 Core Gainer  Core Gainer™ är ett välbalanserat näringstillskott som är utvecklat för personer som behöver fylla på med energi i form av muskelbyggande protein och komplexa kolhydrater efter hårda träningspass. Med Core Gainer™ får du i kombination med hård träning snabba resultat!  Hög proteinhalt, protein bidrar till ökad muskelmassa  Efter hårda pass

3  Rätt byggmaterial Muskeln består till största del av protein. Protein är således muskelns byggmaterial. Core Gainer™ innehåller snabbupptagligt, ultrafiltrerat och instantiserat vassleprotein (wheyprotein) med en perfekt sammansättning av aminosyror. Ett kontinuerligt intag i kombination med träning resulterar därför i uppbyggnad av ny muskelmassa.  Återhämtning och uppbyggnad I samband med träning förbrukas stora mängder muskelglykogen. Muskelglykogen kan enkelt förklaras som kolhydrat som lagrats i muskeln som energi. Efter träning bör vi därför tillföra kolhydrater. Detta kan göras antingen i form av mat eller tillskott. Varje portion Core Gainer™ innehåller lika mycket protein som en normalstor kycklingfilé och en stor portion pasta. Skillnaden är att proteinet i Core Gainer™ är mer högvärdigt och kolhydraterna tas upp snabbare.  http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/core_gainer http://www.svensktkosttillskott.se/produkter/core_gainer


Ladda ner ppt "Gainer TILLSKOTT VID HÅRD TRÄNING. Core Gainer  Core Gainer™ är ett välbalanserat näringstillskott som är utvecklat för personer som behöver fylla på."

Liknande presentationer


Google-annonser