Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bild 1 av 5 Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bild 1 av 5 Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre."— Presentationens avskrift:

1 Bild 1 av 5 Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre vid toapappershållaren som hjälper till att mäta vad som är en lagom lång bit att dra av. Wettexdukarna för att städa är märkta med bild på toa och tvättställ.

2 Bild 2 av 5 Alla i familjen har varsin färg på handduken och varsin krok att hänga handduken på. Här visar vi också exempel på instruktioner som visar vad som ska göras när man duschar och i vilken ordning.

3 Bild 3 av 5 Familjemedlemmarna har samma färg på sin tandborste och sitt tandborstglas som de har på sina handdukar. Hur länge ska man borsta tänderna? Ett timglas kan hjälpa dig att hålla koll på det. Eller en eltandborste som spelar en glad låt när du är klar.

4 Bild 4 av 5 På necessären och sportbagarna sitter packlistor fast med nyckelring. Det gör det lättare att komma ihåg vad som ska med när man reser bort eller tränar. Om det är svårt att läsa text kan du göra listan med bilder.

5 Bild 5 av 5 Tvättpåsarna har en tydlig uppmärkning. Samma sak gäller för tvättkorgarna. I den lilla gula korgen finns tvättfasta pennor. Med dem kan man märka klädernas etiketter med grön, gul eller röd färg.

6 I badrummet finns en utställningsdel där vi visar litteratur och anpassningar kring sex och samlevnad, friskvård och sjukvård. Bild 6 av 5


Ladda ner ppt "Bild 1 av 5 Här i det rymliga badrummet kan du få tips kring att duscha och hålla sig ren, borsta tänderna och annan hygien. Till exempel finns ett snöre."

Liknande presentationer


Google-annonser