Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Är du matt efter en lång och svettig skiddag? Är du trött i öronen efter en vild after ski? Längtar du efter att krypa ner i en mjuk och go säng? Då har.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Är du matt efter en lång och svettig skiddag? Är du trött i öronen efter en vild after ski? Längtar du efter att krypa ner i en mjuk och go säng? Då har."— Presentationens avskrift:

1 Är du matt efter en lång och svettig skiddag? Är du trött i öronen efter en vild after ski? Längtar du efter att krypa ner i en mjuk och go säng? Då har du kommit rätt! Välkommen till ”The Bunker”!! Klicka för att fortsätta

2 Hej! Jag heter Lena! Här bor jag. Tillsammans med mina 23 kompisar. Här är alltså hallen. Ni kan vänta med att ta av er skorna tills vi kommer lite längre in. I detta rummet brukar jag inte va så mycket, men jag har ändå målat lite här. Fräckt va?!

3 Alltså, dörren är lite trög ibland, så det har blitt lite märken. Men jag har målat väggen rosa så man inte ska märka handtagets skada. Man blir helt paralyserad av den rosa skyddsrumsfärgen. Tänk om det blir krig. Då är det ju i alla fall rosa!

4 Jaha, här bor jag! Ja, jag är rätt nöjd. Jag har ett gult skynke vid min säng. Madrasserna är skitsköna! Plastiga på nåt sätt. Ibland snarkar Bosse i sängen bredvid, men det är bara mysigt tycker jag. Då kan man skoja till det lite och putta honom ur sängen. Då får han sitt straff, ett fall på två meter! På betonggolv! Ha ha! Ja, vi har det härligt här i bunkern. Kom gärna tillbaka! BUNKER


Ladda ner ppt "Är du matt efter en lång och svettig skiddag? Är du trött i öronen efter en vild after ski? Längtar du efter att krypa ner i en mjuk och go säng? Då har."

Liknande presentationer


Google-annonser