Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Veckans fördjupning handlar om en uppfinning. Vet du vilken uppfinning det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Veckans fördjupning handlar om en uppfinning. Vet du vilken uppfinning det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd."— Presentationens avskrift:

1 Veckans fördjupning handlar om en uppfinning. Vet du vilken uppfinning det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd.

2 Telefonen

3 Malmös telefonkiosker försvinner Malmö stad ska riva sina telefonkiosker. Används inte så mycket längre. Ska bli reklamskåp istället.

4 Om telefonen Uppfanns på 1870-talet. Alexander Graham Bell tog paten Men Antonio Meucci hade redan uppfunnit den. Sverige världens mest telefontäta land Alexander Graham Bell

5 Om mobiltelefonen Blev populär på talet. Från början installerad i bilen på grund av stort batteri. Första SMS:et 1992.SMS:et Har sedan utvecklats till de smartphones vi har idag. En tidig mobiltelefon.

6 Källor ens-historia/ ens-historia/


Ladda ner ppt "Veckans fördjupning handlar om en uppfinning. Vet du vilken uppfinning det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd."

Liknande presentationer


Google-annonser