Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Anna-Karin Axelsson, bibliotekschef Jag gillar både läsning och fotboll! Några av mina favoritförfattare är Doris Lessing, Deon Meyer och Joyce Carol Oates.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Anna-Karin Axelsson, bibliotekschef Jag gillar både läsning och fotboll! Några av mina favoritförfattare är Doris Lessing, Deon Meyer och Joyce Carol Oates."— Presentationens avskrift:

1 Anna-Karin Axelsson, bibliotekschef Jag gillar både läsning och fotboll! Några av mina favoritförfattare är Doris Lessing, Deon Meyer och Joyce Carol Oates.

2 Lotta Schelin, landslagsspelare Jag läser just nu fransk litteratur mest för att bättra på franskan. Jag tycker att alla måste läsa Le petit prince av Antoine de Saint-Exupéry. Mina favoritböcker är Stieg Larssons trilogi.

3 Malin Levenstad, landslagsspelare Jag läser just nu Slagskämpen av Mikey Walsh. Den bästa bok jag läst är Pojken som kallades Det av David Pelzer. Jag läser helst självbiografier.

4 Carola Söberg, landslagsspelare Mina favoritböcker är Suzanne Collins trilogi Hunger games som jag senast läst.

5 Spela på bästa fot av Pia Sundhage och Elisabeth Solin En bok om glädje, passion och positivt ledarskap. Följ Pias väg, som förbunds-kapten för amerikanska damlandslaget i fotboll, från kontrakt till OS-guld! Välkommen till biblioteket och låna!

6 Lina Nilsson, landslagsspelare Jag läser just nu Tusen små bitar av James Frey En av mina favoritböcker är Unbearable Lightness av Portia de Rossi. Jag tipsar gärna om Lars Keplers Eldvittnet.

7 Marie Hammarström, landslagsspelare Jag läser just nu Tillsammans är man min ensam av Anna Gavalda. Jag läser helst självbiografier och sanna berättelser.

8 Sara Thunebro, landslagsspelare Jag gillar böcker skriva av Mari Jungstedt och Camilla Läckberg Mina favoritböcker är Stieg Larssons trilogi.


Ladda ner ppt "Anna-Karin Axelsson, bibliotekschef Jag gillar både läsning och fotboll! Några av mina favoritförfattare är Doris Lessing, Deon Meyer och Joyce Carol Oates."

Liknande presentationer


Google-annonser