Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bra att veta om hjärnan. Hjärnan består av tre delar. 1.Stora hjärnan 2.Hjärnstammen 3.Lilla hjärnan Varje del har varsin viktig uppgift, men delarna måste.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bra att veta om hjärnan. Hjärnan består av tre delar. 1.Stora hjärnan 2.Hjärnstammen 3.Lilla hjärnan Varje del har varsin viktig uppgift, men delarna måste."— Presentationens avskrift:

1 Bra att veta om hjärnan. Hjärnan består av tre delar. 1.Stora hjärnan 2.Hjärnstammen 3.Lilla hjärnan Varje del har varsin viktig uppgift, men delarna måste även sammarbeta. Stora hjärnan har två halvor – den vänstra och den högra hjärnhalvan. Kontrollerar den högra sidan av kroppen.Kontrollerar den vänstra sidan av kroppen. Språk Matematik Problemlösningar Namn Datum Fakta Musikalitet Drömmar Fantasier Skapande

2 Bra att veta om hjärnan. Lilla hjärnan sköter alla våra rörelser som att gå och hoppa. Den delen av hjärnan styr även balansen och våra muskler.

3 Bra att veta om hjärnan. Hjärnstammen gör så att hjärnan får kontakt med ryggmärgen. Den består även den av flera delar. Det är hjärnstammen som uppfattar: Värme Kyla Smärta Hunger Törst


Ladda ner ppt "Bra att veta om hjärnan. Hjärnan består av tre delar. 1.Stora hjärnan 2.Hjärnstammen 3.Lilla hjärnan Varje del har varsin viktig uppgift, men delarna måste."

Liknande presentationer


Google-annonser