Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Åkattraktioner Exempel och inspiration Fundera på vad som gör konstruktionerna hållfasta och stabila!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Åkattraktioner Exempel och inspiration Fundera på vad som gör konstruktionerna hållfasta och stabila!"— Presentationens avskrift:

1 Åkattraktioner Exempel och inspiration Fundera på vad som gör konstruktionerna hållfasta och stabila!

2 Lisebergsbanan

3 Balder

4 Helix

5 Kanonen

6 Rabalder

7 Kaninlandsbanan

8 Stampbanan

9 Lilla lots

10 Spinrock

11 Hanghai

12 Uppswinget

13 Atmosphear

14 Slänggungan

15 Pariserhjulet

16 Lisebergshjulet

17 Kållerado

18 Flumeride

19 Kaninresan

20 Kaffekoppen

21 Jukebox

22 Hissingen

23 Leta vidare…  Sök på nätet efter mer inspiration!  Fundera på vilken typ av konstruktion du skulle vilja göra och vad den ska ha för tema och utseende  Vad har du för målgrupp, vilka tänker du ska bli intresserade av att åka i din åkattraktion? Hur kan du utforma attraktionen för att väcka den tänkta åkarens intresse?

24 Tekniktävlingen 2013  http://www.tekniskasamfundet.se/blog/2014/02/03/stor t-grattis-till-vinnarna-i-tekniktavlingen-for-arskurs-7-8- vision-liseberg-2013/ http://www.tekniskasamfundet.se/blog/2014/02/03/stor t-grattis-till-vinnarna-i-tekniktavlingen-for-arskurs-7-8- vision-liseberg-2013/  Eleverna fick i uppdrag att utveckla parken på en ny yta i anslutning till parken. Här är de vinnande bidragen, film nr 2 för att se hur de redovisade med hjälp av Minecraft.  Observera att er uppgift endast handlar om att skapa en attraktion och omgivningen kring den. Fokus är på att konstruktionen ska vara stabil och du ska kunna redogöra för hur de material du väljer påverkar en hållbar utveckling.


Ladda ner ppt "Åkattraktioner Exempel och inspiration Fundera på vad som gör konstruktionerna hållfasta och stabila!"

Liknande presentationer


Google-annonser