Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Partouren 2010 Ta din bag och samlas med oss För vi ska om poängen slåss Ute på Tjörns fina matta Där ska vi spela, ha roligt och skratta Vi skall chippa.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Partouren 2010 Ta din bag och samlas med oss För vi ska om poängen slåss Ute på Tjörns fina matta Där ska vi spela, ha roligt och skratta Vi skall chippa."— Presentationens avskrift:

1 Partouren 2010 Ta din bag och samlas med oss För vi ska om poängen slåss Ute på Tjörns fina matta Där ska vi spela, ha roligt och skratta Vi skall chippa och putta, sen festa och så hutta Med alla goa männskor som är här När vi spelat färdigt och till bords vi satt oss Vilken härlig atmosfäääär Tänk tillbaks och känn dig så nöjd För spelet det var frid och fröjd Blandade slagen de korta och långa Svettig var pannan, vi kämpa och stånga När vi hittat tillbaka, på godsaker vi smaka All den goda maten vi förtär Vi ska umgås och glädjas att få va tillsammans På vårt bord, vi priser har valt Och snart vi godsaker svalt Nu kan vi känna oss riktigt goa Golfen och umgänget kan oss roa Nästa månad ses vi åter, vi spelar och vi låter Vi håller Partourens golf så kär Vi är nöjda och glada att just vi fick vara I en härlig atmosfääär Atmosfären MEL. Knö Dig In Mina klubor har jag haft och dom har använts varje da Dom har vart min bäste vän och dom har gjort mig mycket gla Jag har tatt dom ur min bag och putsat före varje slag Vi har kämpat håtr tillsammans mellan varje andetag Men nu ska jag köpa nya klubbor, jag behöver pröva något nytt Nu ska hela bagen kastas, min gamla klubbor bytt Så jag säger hej och minns dom som min allra bästa vän Nu har jag nya klubbor och en bag, vi ses ej mer igen I min bag jag hade järn från nummer 4 och till sand Dom har också vart på resa i ett sydligare land Och i Sverige dom sett banor ifrån söder till norr Vid varje bana tog jag upp dom och på bollen satte knorr Men nu ska jag köpa nya klubbor, jag behöver pröva något nytt Nu ska hela bagen kastas, min gamla klubbor bytt Så jag säger hej och minns dom som min allra bästa vän Nu har jag nya klubbor och en bag, vi ses ej mer igen Klubbyte MEL. 34an

2 Partouren 2010 Om du har ont i huvet När du vaknar någon da Så häll en öl i håret Och låt den stå och dra Och känns det inte bättre Så skyll inte på oss Att hälla öl i huvet Är inte smart förståss Ont i huvudet MEL. Ingeborg En Partoursgolfare dansar Med Jungfrun från Jungfrusund En rumba i Baldershage Där vågorna kluckar mot strand På blomsterklädd kulle satt Hjalmar från Kalmar med Rosa på bal Det spritter i buskar och grenar Tillika om armar och hals När Partoursgolfaren dansar ombord här på arken med oss för flottan har siktats vid Vinga så länge skutan kan gå de har gått med förskjutning i lasten sa Greven och mönstrade av på Capri de mötte varandra och blanda sitt kaffe med kron När Partoursgolfaren ropar Kulli-Gulla ko-ko som en gök han sitter vid foten av fjället där gångar en trött karavan Och hälsa till moster i Mjölby hon skulle gå ut efter öl Hej dunkom så länge vi levom när stockelden fallnar och dör Denna kan vi ??? MEL. Svarte Rudolf Efter maten Mel. Appladalen Nu har vi ätit Nu har vi druckit Och på sin uppgift Ej någon spruckit Nu ska vi dansa Med takt och ton Nu börjar kvällen att ta fason!!!

3 Partouren 2010 Jag är den glade golfaren Som slicar när jag slår Jag golfar hela sommaren Och vinter höst och vår Falleri !Fallera !Denna da går bra Om inte laduväggen tar Hade tur Min boll gick ut i ruff Nå`n gång men mycke sällan jag, Slår långa, raka slag Då fylls mitt sinn med välbehag Till bunkern chippen tar Falleri ! Fallera ! Ja ska ta för vår Pro en da, En snabblektion, i sand Hur man slår upp bollen med explosion Jag är den glade golfaren MEL. Väl framme på den gröna green, Jag hoppar som en kanin Gör miss på miss, men aldrig du Kan se en trumpen min. Falleri ! Fallera ! Går förbi ? Lite sne den ble, men faller ändå i Mä en kluck Från greenen hörs en suck Ibland jag även toppar får i bäcken bollen går Mitt bästa redskap är min håv Jag håvar oslagbart Falleri, mä plums. Duff i ruff In i nyponbuske ! Bollen ligger fri -efter dropp. Man ger ej gärna opp ! Jag efter tävling lämnar in Mitt scorekort, gla i sin Men mina hundrafra slag De räckte ej i dag Ja ble sist… Ganska trist Jo men visst När man gör så gott man kan, Men inte vann Lägga av ??????? Man får ju motion!!!!!!

4 Partouren 2010 I sommarens soliga dagar vi går genom skogar och hagar På "fairwayens" gräs ingen klagar Vi hålar ur på fem och ropar "four". Du som kör Golf, var med och slå ett slag för sporten då och då Till "hole in one" du kanske slår Det bättrar på din höga "score" I sommarens soliga dagar Vi svingar järn och genast bättre mår Bättre och bättre slag för slag, bättre och bättre slag för slag Glöm din slice och hook och socket, och att golfen din ibland liknar krocket Om än scoren varit svag så sjung i golfarlag Ah, ah, ah, ah, ah, ah, ah - det blir bättre och bättre slag för slag

5 Partouren 2010 Du ska få min gamla putter när jag dör, du ska få min gamla putter när jag dör För i himlen, när man puttar, greenen rakt mot hålet sluttar Du ska få min gamla putter när jag dör Du ska få min gamla driver när jag dör, du ska få min gamla driver när jag dör För där uppe har man carry, som en player vid namn Gary *) Du ska få min gamla driver när jag dör Du ska få min gamla Topflite när jag dör, du ska få min gamla Topflite när jag dör För där uppe hos Gud fader, spelar man med Penfold Spader Du ska få min gamla Topflite när jag dör Du ska få min gamla Golfkeps när jag dör, du ska få min gamla Golfkeps när jag dör För med gloria på skallen, ser jag ut som en Dave Allen **) Du ska få min gamla Golfkeps när jag dör Du ska få min gamla golfvagn när jag dör, du ska få min gamla golfvagn när jag dör För i himlen, jag som caddie, hyr en ängel vid namn Freddie Du ska få min gamla golfvagn när jag dör Du ska få min gamla golfsving när jag dör, du ska få min gamla golfsving när jag dör För när änglar spelar harpa, byter jag från golf till harpa Du ska få min gamla golfsving när jag dör

6


Ladda ner ppt "Partouren 2010 Ta din bag och samlas med oss För vi ska om poängen slåss Ute på Tjörns fina matta Där ska vi spela, ha roligt och skratta Vi skall chippa."

Liknande presentationer


Google-annonser