Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

ISLANDSHÄSTFÖRENINGEN FRAMTID. Svenska islandshästförbundet SIF grundades 1975. Idag innefattar det ett 60-tal föreningar som finns runt om i landet med.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "ISLANDSHÄSTFÖRENINGEN FRAMTID. Svenska islandshästförbundet SIF grundades 1975. Idag innefattar det ett 60-tal föreningar som finns runt om i landet med."— Presentationens avskrift:

1 ISLANDSHÄSTFÖRENINGEN FRAMTID

2 Svenska islandshästförbundet SIF grundades 1975. Idag innefattar det ett 60-tal föreningar som finns runt om i landet med totalt ca 6 500 medlemmar. Islandshästen är den tredje största hästrasen i Sverige med nästan 30 000 islandshästar registrerade. I Linköping är Framtid en förening med ca 150 medlemmar.

3 2016, UNGDOMSSEKTIONEN SISU Ny ungdomsrepresentant, årsmöte Planering möte och aktiviteter - Möte - Aktiviteter och kafeteriaansvarig (Lag SM) - Instagram och Twitter vara ett alternativ, kanske bara för US - Trec, kofösning, uteritt med bad, tappskokurs, hästmassage, foderkurs, Sweden International Horse Show 2016, Tölt on Ice mm Lag SM Sponsorer, försäljning - Sälja Newbody, Gutz, korv, toalettpapper mm Övrigt

4 UNGDOMSSEKTIONEN Det är full fart i ungdomssektionen med ett 20 -tal ungdomar som har möten och gör saker tillsammans. Ungdomssektiionen har bl.a. haft clinic enligt nya domarhandledningen med bedömning av varje ekipage, grillkväll, ett Framtidslag i Lag SM och en julshow. Ungdomarna arrangerade även Familjedagen med 40+ tävling i tölt, fyrgång, trail och öltölt i höstas. År 2016 har ungdomarna mer planer på att träna och även försöka kvala till Lag SM som i år är på Margaretehof i Skåne 5-7 augusti. Det ska vara kul och träffas! Har du själv någon idé på aktivitet som du vill att vi ska anordna, tveka inte att höra av dig till någon i ungdomssektionen. Kanske blir det ditt förslag vi genomför nästa gång!

5 2016, AKTIVITETER

6 LAG SM Bland det roligaste man kan vara med på. Sveriges regioner anordnar uttagningar för lokalklubbarna i olika delar av landet. Hur går uttagningen till då? De grenar som du kan välja på är: Kategori A: Lätt töltklass, Bastölt, Lätt tölt T2 Kategori B: Ungdomsfyrgång, Ungdomsfemgång, Fyrgång special Kategori C: Flagglopp, Trail, Lätt stilpass Kategori D: Terräng, Dressyr, Show (markarbete) Du måste välja en gren från kategori A eller B och en gren från kategori C eller D. Du får bara vara med i en gren från kategori A och en från kategori B. De tre bästa resultaten räknas sedan i en totalpoäng. De ekipage som får högst totalpoäng blir de som blir uttagna till laget som får åka på Lag-SM. Det är fem stycken ordinarie och två stycken reserver som får åka med. Reserverna får också tävla, men de tävlar individuellt.


Ladda ner ppt "ISLANDSHÄSTFÖRENINGEN FRAMTID. Svenska islandshästförbundet SIF grundades 1975. Idag innefattar det ett 60-tal föreningar som finns runt om i landet med."

Liknande presentationer


Google-annonser