Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen på tjejbandy kick off i Relitahallen i Uppsala den 21sep Yngre gruppen födda 04-06 10.30 Samling och information 10.40-11.20 Uppvärmning och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen på tjejbandy kick off i Relitahallen i Uppsala den 21sep Yngre gruppen födda 04-06 10.30 Samling och information 10.40-11.20 Uppvärmning och."— Presentationens avskrift:

1 Välkommen på tjejbandy kick off i Relitahallen i Uppsala den 21sep Yngre gruppen födda Samling och information Uppvärmning och lek Mellanmål Ombyte Ispass Ombyte och promenad till UTK-hallen Lunch och “teori” i UTK-hallen Ha en trevlig bandydag !

2 Välkommen på tjejbandy kick off i Relitahallen i Uppsala den 21sep Äldre gruppen födda Samling och information Uppvärmning/barmark ombyte ispass ombyte och promenad till UTK-hallen lunch och teori i UTK-hallen Promenad till Relita och skridskor på istid (matcher) Ha en trevlig bandydag !

3 Information Ta med full bandyutrustning och kläder/skor för uppvärmning och lek utomhus Vi har tre omklädningsrum så det kan bli lite trångt. Mellanmål för yngre gruppen serveras i ”gången” mellan bandy- och hockeyhallen Vi kan slipa vid akuta behov, kontakta Håkan Ekmyr Hungriga föräldrar hänvisas till UTK-hallen eller Willys/Max 2 min bort med bil Föräldrar, hjälp gärna till att knyta skridskor, plocka bollar och bygga sarg så vi kan utnyttja istiden effektivt Föräldrarummet en trappa upp är öppet och lite varmare än hallen


Ladda ner ppt "Välkommen på tjejbandy kick off i Relitahallen i Uppsala den 21sep Yngre gruppen födda 04-06 10.30 Samling och information 10.40-11.20 Uppvärmning och."

Liknande presentationer


Google-annonser