Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sexuella trakasserier – inte OK.  Vi tycker att det är helt oacceptabelt med sexuella trakasserier eftersom det är kränkande och nedvärderande mot.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sexuella trakasserier – inte OK.  Vi tycker att det är helt oacceptabelt med sexuella trakasserier eftersom det är kränkande och nedvärderande mot."— Presentationens avskrift:

1 Sexuella trakasserier – inte OK

2

3  Vi tycker att det är helt oacceptabelt med sexuella trakasserier eftersom det är kränkande och nedvärderande mot den som utsätts för gärningen.  Föräldrar måste ta sitt ansvar i uppfostran och lära sina barn vad som är rätt och fel. Det är viktigt att man som barn har bra förebilder som visar att det är okej att stå emot grupptryck som kan leda till sexuella trakasserier. Och man måste även göra sitt bästa för att ge sina barn en bra kvinnosyn.  Allmänheten måste gripa in om de ser något som inte är okej för att visa att sexuella trakasserier inte är acceptabelt.  Vad ska man göra om man blir utsatt? Vi tycker att man ska berätta för en vuxen så att man kan få hjälp att avgöra om en polisanmälan är nödvändig.

4  AV: MOA, SAGA, BINTOU, VICTORIA E1a


Ladda ner ppt "Sexuella trakasserier – inte OK.  Vi tycker att det är helt oacceptabelt med sexuella trakasserier eftersom det är kränkande och nedvärderande mot."

Liknande presentationer


Google-annonser