Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Jag önskar att det fanns ett magiskt trollspö som gjorde att allt fungerade, men det gör det inte! Svenska föräldrars upplevelse av att ha ett sängvätande.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Jag önskar att det fanns ett magiskt trollspö som gjorde att allt fungerade, men det gör det inte! Svenska föräldrars upplevelse av att ha ett sängvätande."— Presentationens avskrift:

1 Jag önskar att det fanns ett magiskt trollspö som gjorde att allt fungerade, men det gör det inte! Svenska föräldrars upplevelse av att ha ett sängvätande barn Jag önskar att det fanns ett magiskt trollspö som gjorde att allt fungerade, men det gör det inte! Svenska föräldrars upplevelse av att ha ett sängvätande barn

2 Vad vet vi idag! Vad vet vi idag! Förståelse och tolerans Nedstämdhet och stress Ingen studie från norden

3 Vad ville vi ta reda på! Vad ville vi ta reda på! att undersöka vilken påverkan enures hos barnet ger vilka tankar, känslor och strategier föräldrar har och upplever, för att sjukvården på bästa sätt skall vara ett stöd.

4 Interjuver Interjuver 13 föräldrar (10 mammor och 3 pappor) Systematisk textkondensering

5 Resultat Resultat 5 teman med underkategorier

6 Enures är ett socialt problem Du skäms och du skyller på barnet Tänk om alla tror det är psykiskt ”Har du blöjor i din ålder!”

7 Att älska mitt kissiga barn Att älska mitt kissiga barn Vår privata svär Vi är hans kompanjoner Vi oroar oss för framtiden Vi måste övervinna det här!

8 Vi måste stoppa kisset! Alla metoder och huskurer är tillåtna Att ha kontroll

9 Det är en börda för familjen Barnet mår dåligt Ingen frågade om vi behövde hjälp All extrajobb är frustrerande Skuld Vi försöker att hjälpa men han struntar i det.

10 Det är något som vi måste leva med! Teamarbete Familjen tycker inte att det är någon stor grej Anpassa sig till vardagen Aktivt sökande efter hjälp.

11 Sammanfattning Sammanfattning Det är jobbigt att ha ett barn som kissar i sängen om nätterna, samtidigt som man vet att det finns inget att göra. Föräldrarna önskade mer information och hjälp framför allt från BVC

12 Tack för att nu lyssnade! Tack för att nu lyssnade!


Ladda ner ppt "Jag önskar att det fanns ett magiskt trollspö som gjorde att allt fungerade, men det gör det inte! Svenska föräldrars upplevelse av att ha ett sängvätande."

Liknande presentationer


Google-annonser