Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö."— Presentationens avskrift:

1 Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö. Vår målsättning - Vi ska erbjuda ett boende där man kan må bra, vara trygg och kunna ha gemenskap. - Vi ska erbjuda god omvårdnad med kvalitet efter individuella behov. - Vi ska erbjuda meningsfull ”dag” och dagverksamhet där de boende kan delta. - Vi ska visa respekt och ha ett bra bemötande. - Vi jobbar med värdegrunder att de boende får vara självbestämmande och delaktiga i sin dag. Hälso- och sjukvård - Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast. - Läkare från hälsocentralen besöker oss regelbundet.

2

3 Vi har att erbjuda tex: - Frisörsalong där en frisör besöker oss regelbundet -Styrketräning -Fotvård

4 Alla boende har möjlighet till bastubad

5 Södergårdens korridorVita rummet

6 Dagverksamhet De boende har möjlighet att delta i olika aktiviteter. Vi firar traditionella högtider under året. Vi samverkar med föreningar och intresse organisationer

7 Korvgrillning och musik av ODD Fellows

8 Utflykt till Toranda sommar 2015

9 Toranda

10 Utflykt med Jopparitåget

11 Kukkolaforsen

12 Resa till Ranua

13 Jul

14 Torneå marknad

15 Påskfirande

16 Rosarummet

17

18

19

20 Boenderum Myshörna


Ladda ner ppt "Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö."

Liknande presentationer


Google-annonser