Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vad är Future Factory? En satsning för alla som har drivkraften.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vad är Future Factory? En satsning för alla som har drivkraften."— Presentationens avskrift:

1 Vad är Future Factory? En satsning för alla som har drivkraften.

2 Vision Att med rätt verktyg ge talanger möjlighet till framgång

3 Talangutvecklings målsättning … Genom en talangbaserad uttagning och avsutten intervju, inom varje distrikt välja ut ryttare och kuskar, som både har talang och är mogna nog att ta emot de verktyg (kunskaper, insikter, nya sätt att nå mål) som TU ger Verka för att ryttarna under året får möjlighet att knyta nätverk både internt inom gruppen och externt utåt inom ridsporten.

4 Talangutvecklings målsättning … Ge deltagarna en större självsäkerhet och därmed få bättre förutsättningar att lyckas i såväl tränings- som tävlingssituationen. Deltagarna ska förstå hur Svenska Ridsportförbundet är organiserat. Deltagarna ska förstå innebörden i Svenska Ridsportförbundets policy.

5 Vad är Future Factory? Utbilda talanger bland seriöst satsande ryttare och kuskar Utveckla sporten Samordna resurser, bättre effekt Höja ”marknadsvärdet” på ridsport Varför Talangutveckling?

6 Vad är Future Factory? Hur driver vi Talangutveckling? ● Leds av en konsulent ● Förtroendevalda i distriktet ingår i en styrgrupp ● Verksamhetsplan över 1 år ● Ingår i distriktets basutbud

7 Syftet är att bereda talangfulla tävlingsryttare och kuskar plats i en grupp för att under ett år få.. Träna tillsammans både teoretiskt och praktiskt Knyta nätverk Skaffa sig kunskaper om hästen och sig själva som idrottsmän

8 Vad är Future Factory? Verksamhetsplan, Basutbud Årsbaserad, ca 20-talet träffar - Träningar/träningslära - Hästen o Människan som idrottsmän - Föreläsningar

9 Vad är Future Factory? SOKs Fysprofil Fysprofilen™ är ett heltäckande system för testning av aktiva inom idrotten eller organisationer där krav på en god fysik finns.

10 Vad är Future Factory? Talangsatsningar runt om i Sverige Talangsatsningar finns i dag i 16 av 19 distrikt i Sverige. Svenska Ridsportförbundet har som ett av sina mål satt upp att ta medaljer i alla landslag. Distrikten skapar genom sina talangsatsningar möjligheter för ryttare och kuskar att komma ett steg närmare detta mål.


Ladda ner ppt "Vad är Future Factory? En satsning för alla som har drivkraften."

Liknande presentationer


Google-annonser