Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö."— Presentationens avskrift:

1 Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö. Vår målsättning - Vi ska erbjuda ett boende där man kan må bra, vara trygg och kunna ha gemenskap. - Vi ska erbjuda god omvårdnad med kvalitet efter individuella behov. - Vi ska erbjuda meningsfull ”dag” och dagverksamhet där de boende kan delta. - Vi ska visa respekt och ha ett bra bemötande. - Vi jobbar med värdegrunder att de boende får vara självbestämmande och delaktiga i sin dag. Hälso- och sjukvård - Tillgång till sjuksköterska, arbetsterapeut, sjukgymnast. - Läkare från hälsocentralen besöker oss regelbundet.

2

3 Vi har att erbjuda tex: - Frisörsalong där en frisör besöker oss regelbundet -Styrketräning -Fotvård

4 Alla boende har möjlighet till bastubad

5 Södergårdens korridorVita rummet

6 Dagverksamhet De boende har möjlighet att delta i olika aktiviteter. Vi firar traditionella högtider under året. Vi samverkar med föreningar och intresse organisationer Gymnastik

7 Korvgrillning och musik av ODD Fellows

8 Utflykt till Toranda sommar 2015

9 Toranda

10 Utflykt med Jopparitåget

11 Kukkolaforsen

12 Resa till Ranua

13 Jul

14 Torneå marknad

15 Vårmarknad 2016

16 Påskfirande

17 Rosarummet

18

19

20

21 Boenderum Myshörna


Ladda ner ppt "Solbackens- och Södergårdens vård och omsorgsboende -Vi har sammanlagt 36 boenderum att erbjuda, även par rum. Vi försöker skapa en hemlik och trygg boendemiljö."

Liknande presentationer


Google-annonser