Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

2012. Externt mål Skapa en ”snackis” om konfirmation Fylla bilden av konfirmation med aktuellt innehåll; Det är många som konfirmerar sig Att det är alldeles.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "2012. Externt mål Skapa en ”snackis” om konfirmation Fylla bilden av konfirmation med aktuellt innehåll; Det är många som konfirmerar sig Att det är alldeles."— Presentationens avskrift:

1 2012

2 Externt mål Skapa en ”snackis” om konfirmation Fylla bilden av konfirmation med aktuellt innehåll; Det är många som konfirmerar sig Att det är alldeles vanliga ungdomar Att det är kul, meningsfullt och gemenskap ”Konfirmandtiden är en möjlighet att fundera över sin identitet och värderingar tillsammans med andra”

3 Internt mål Samordningsvinster Stödja och främja det lokala rekryteringsarbetet Kompetensutveckling Roligt

4 Bakgrund Sjunkande konfirmandfrekvens Konfirmand (enkät) 2006 + 2007 …2012 Konfirmandlärare-enkät 2007 Vykort 2007 Benchmarking med Norrköping, Göteborg mfl

5 Trendbrott

6 Stockholm

7 Konfirmanderna är viktigast!

8 Lokala bilder! Affischer Inbjudan Församlingsblad Hemsidor Utställningar mm

9 Vepor & banderoller

10

11 Sök konfirmation

12 Facebook - annons

13 Styr kontaktuppgifter i: facebook.com/intesomdutror svenskakyrkan.se/intesomdutror intesomdutror.se

14 Admin av kontaktpersoner för konfirmation Församlingarna uppdaterar själva kontaktuppgifterna Länka in foto från FB Länka egen webb sida /församlingens hemsida om konfirmation Överblick & administration av anmälningar till församlingen Kontaktuppgifter till kollegor i andra församlingar

15 Konfirmationens dag 21 maj Församlingarna gör egna aktiviteter Mål: Uppmärksamhet i media för att sprida budskapet utanför målgruppen Alla konfirmander bär årets t-shirt i skolan!

16

17 2012 NYTT Uppdatering av Facebook.com/intesomdutror fräschare, bättre sökfunktion, läger, finska, samiska, teckenspråk & anmälningsfunktion STOMME T-shirts Foton Webb; facebook, intesomdutror.se, svenskakyrkan.se/intesomdutror Konfirmationens dag 21 maj Web-shop på stiftets hemsida; affischer, vykort, give-aways DESSUTOM www.spotify.com - låtlistor www.spotify.com www.youtube.com – församlingarna lägger ut filmer www.youtube.com–


Ladda ner ppt "2012. Externt mål Skapa en ”snackis” om konfirmation Fylla bilden av konfirmation med aktuellt innehåll; Det är många som konfirmerar sig Att det är alldeles."

Liknande presentationer


Google-annonser