Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

IDROTT OCH HÄLSA 1 ROS15 HT16 Mia Jönsson. UPPFÖLJNING ÅK 1 Halva kursen har ni redan gjort Betyget baseras på allt ni har gjort i åk 1 och åk 2. Hårt.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "IDROTT OCH HÄLSA 1 ROS15 HT16 Mia Jönsson. UPPFÖLJNING ÅK 1 Halva kursen har ni redan gjort Betyget baseras på allt ni har gjort i åk 1 och åk 2. Hårt."— Presentationens avskrift:

1 IDROTT OCH HÄLSA 1 ROS15 HT16 Mia Jönsson

2 UPPFÖLJNING ÅK 1 Halva kursen har ni redan gjort Betyget baseras på allt ni har gjort i åk 1 och åk 2. Hårt jobb för att nå höga betyg! Hur vill ni ha era omdömen? Hemsidan. Följ kursgången!!!! I hallen: ställ i ordning bänkar för samling, ha med er ordentliga skor, ta med er anpassade kläder! Kom ihåg Rosenhallen fredagar kl.11-13!

3 INNEHÅLL ÅK 2 Vinterutbildning Kost Mental träning Orientering Skador Hälsoprojekt …med mera!

4 PLANERING AV KURSEN

5 I GRUPPER: ELEVINFLYTANDE ÖVER KURSEN Titta på det centrala innehållet. Skriv ned följande i ett dokument: 1. Vilka delar av det centrala innehållet har vi INTE behandlat än? 2. Välj EN del av det centrala innehållet som vi inte har behandlat. Diskutera och kom fram till: Hur vi kan jobba med det (arbetsmetod) Hur ni kan examineras i det (d.v.s. hur ska jag veta att ni kan?) 3. Ta nästa del som vi inte har behandlat och besvara ovanstående frågor. Fortsätt med samtliga delar. Tänk på att använda underrubriker så att jag förstår hur ni menar. 4. Maila mig eller dela med mig!

6 INDIVIDUELLT: ÄNDRING AV FÖRUTSÄTTNINGAR Skriv ett mail till mig där du berättar följande: 1. Har du några skador/sjukdomar/begränsningar som jag behöver veta om? Det kan vara både fysiska eller psykiska begränsningar. 2. Vad har du för betygsmål? 3. Vad är dina tankar inför vinterutbildningen? 4. Vad ser du mest fram emot under året? Varför? 5. Om du inte brukar vara med så ofta på idrotten, beskriv varför. Vad skulle behöva ändras för att du ska vara med oftare?


Ladda ner ppt "IDROTT OCH HÄLSA 1 ROS15 HT16 Mia Jönsson. UPPFÖLJNING ÅK 1 Halva kursen har ni redan gjort Betyget baseras på allt ni har gjort i åk 1 och åk 2. Hårt."

Liknande presentationer


Google-annonser