Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

I samarbete med Välkomna till.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "I samarbete med Välkomna till."— Presentationens avskrift:

1 i samarbete med www.perramotorsport.com www.ejes.nu Välkomna till

2 www.perramotorsport.com I samarbete med: www.ejes.nu

3 RALLYCROSS Rallycross är en hastighetstävling på sluten arena med grus- och asfalts- underlag. Banans längd är ca 1 000 m. En rallycrosstävling består av ett eller flera heat med flera bilar. En tävling kan bestå av flera heat med sammanräkning av uppnådda resultat eller försöksheat med utslagning och finaler. I rallycross kan man börja tävla redan som junior. Som i andra bilsportgrenar finns speciella tekniska regler för hur tävlingsbilarna skall byggas säkerhetsmässigt mm. UPPMÄRKSAMHET Vi som deltar i tävlingarna får mycket uppmärksamhet. Dels så presenteras vi av speakern när det är dags för oss att starta. Är man med i täten får man extra mycket reklam. Är speakern på hugget brukar han snappa upp och även presentera sponsorer genom att se reklamen på bilen. Även i depån visar vi upp oss och våra bilar. Det är oftast fritt för publiken att vandra mellan de uppställda bilarna och komma fram och prata eller bara titta på våra maskiner. SAMARBETE - ETT VINNANDE KONCEPT För att man ska kunna nå toppen krävs samarbete. På egen hand kan man inte klara de kostnader sporten medför om man inte är född med guldbyxor. Men tack vare ett gott samarbete med sponsorer har man goda förutsättningar att nå dit man vill. Kunna köra alla tävlingar med gott material och visa bra resultat. I gengäld bjuder vi på diverse överraskningar för att visa vår uppskattning.

4 EJES RACING Jag heter Eje Malm 56 år och uppväxt i Kil i Värmland. Ejes Racing drivs från Kil och har tills nu drivits som ett juniorteam. Starten på professionell motorsport skedde i slutet på 80-talet då jag hjälpte Peter Åslund som ansågs som en av de största talangerna i Europa med många framgångar på motorbanorna. Parallellt med Peter hjälpte jag Morgan Olsson som var en av Sveriges bästa rallyförare. I mitten av 90-talet träffade jag Thomas Rådström som jag stöttade under några år och fick genom honom kontakt med Robert Dahlgren som var duktig Gokartförare. 1997 ingick jag ett avtal med Brorssons Fälgar och vi beslöt att bilda Brorssons Racing som blev det mest framgångsrika racingteamet i Norden med förare som Jens Edman, Björn Wirdheim, Robert Dahlgren, Robin Rudholm och Robert Björkman. 2000 blev Pro Imp med Cooper och Avon däck huvudsponsor så teamet bytte namn till Cooper Ejes Racing och fortsatte att skörda många segrar och pallplatser med bl a Tobias Klintheim, Daniel Andersson och Mårten Sahlström. 2004 gick vi in som en del i Opel Team Sweden med Tommy Rustad som förare för att 2005-2006 återgå till juniorer i klassen JTCC. 2007 ingick vi ett samarbete med Joakim Frid i STCC där han vann privatförarcupen. 2008 är året då vi även kommer att vara med och hjälpa Perra till fina framgångar. Det vore väldigt kul om även du ville vara med i gänget. Du behövs, ska du veta! Med vänliga hälsningar Eje Malm

5 PER-ANDERS JOHANSSON Eller Perra som jag heter i daglig tal är 39 år och kommer från Molkom. Jag arbetar till största del i familjeåkeriet men arrangerar även företagsaktivteter. Jag har sysslat med motorsport sedan 18 års ålder och har de senaste 20 åren kört rallycross Har även under många år kört backtävlingar i kombination med rallycross- åkandet men har under de senaste åren lagt backåkandet åt sidan. Under 10 år på rad har vi tagit SM-medaljer, 3 guld 5 silver samt 2 brons. Under många år har jag arrangerat företagsaktiviteter samt jobbat med förarutbildningar. Då det ofta blev stora grupper, samarbetade vi med Ejes Aktiviteter och det har nu lett till ett större samarbete inom motorsporttävlandet. Vi är nu i en fas av utvecklingen då teamet har kommit till en nivån som gör att vi inte klarar detta fullt ut ensamma. Då fanns Eje, med ett mycket stort kunnande inom ”Team” arbete. Vi ser fram emot ett mycket bra samarbete med start 2008. Perra BILEN Modell:Volvo S40 Motor:2,9 l 16 v, byggd av Köhler Racing. Kaross:Byggd av Gunnarsson motorsport men ihopsatt av Perra motorsport. Växellåda:Sellholm sekventionell. Bakaxel:Diffad med 5,13:1 utväxling och avlastade drivaxlar. Fjädring:Justerbara fjäderben runt om.

6 I VIP-tältet serveras lunchbuffé & fika. Här presenterar vi även teamet. TÄVLINGKALENDER 2008 17/5HYLLINGEXtreme SM 31/5MK TEAM WESTOMSM 8/6PITEÅ MSSM 14/6KALIX MKXtreme SM 5-6/7FINNSKOGA MKEM (support) 31/7STRÄNGNÄS AMSXtreme SM 9/8HANINGESM 27/9STRÄNGNÄS AMSXtreme SM (Final) BLI VIP-GÄST VID VÅRA TÄVLINGAR 2008 I VIP-paketet ingår följande; Entrébiljett, VIP-biljett, lunchbuffé, fika samt teampresentation. Allt detta till ett förmånligt specialpris! Vi kommer att ha VIP-arrangemang på följande tävlingar: Höljes EM 5-6 juli Strängnäs kvällstävling 31 juli Strängnäs SM-final 27 september

7 ”MOTORMÄSTAREN” Bli rallyförare för en dag! Perras Motorsport kan erbjuda en mycket spännande dag med varierande motoraktiviteter. Aktivitetsdagen fyller vi till- sammans med Er och det ni önskar. Vad sägs om följande: Vid station 1 handlar det om rallykörning på rally/folkracebanan. Här har vi 5-6 bilar till vårt förfogande, bilar av samma standard. Körningen pågår kontinuerligt med 2-3 bilar i banan samtidigt. Tidtagning fortgår löpande och det gäller naturligtvis för var och en att prestera så god tid som möjligt för att få en chans att komma till finalen. Station 2 är platsen för ”specialpreparerade” bilar. Här kan det exempelvis handla om så kallade ”felstyrda” bilar. Detta innebär att om föraren svänger till vänster, så kör bilen till höger. När sådana slags övningar sker på tid visar det sig praktiskt vara svårare än teoretiskt. Från denna övning kan ges så kallade ”Wild Cards” till finalen. På station 3 är det 4-hjuliga motorcyklar som gäller. Med 3-4 maskiner tillgängliga handlar det om att skaffa sig den bästa tiden i teknikbanan, vilket ger ett eller flera ”WildCards” till finalen. Kaffepannan står på i depån under hela eftermiddagen och det bjuds på rykande hett kaffe. Här serveras även lättdryck och salta tilltugg. När grupperna presterat i tidsträningen är det dags för finalkörning. De bästa tiderna och de Wild Cards som fördelats gör upp om slutsegern och titeln ”Motormästaren”. Efter finalen äger prisutdelning rum. Då är det givetvis tillåtet för segraren att spruta ”champagne” över de besegrade.

8 MARKNADSFÖRING OCH SPONSRING Vi erbjuder olika paket som passar alla företag - stora som små. Välkommen att boka tid med Perra eller Eje så kan vi hitta en lösning för just er. Några exempel på vad ett samarbete kan innehålla: Exponering av företag på tävlingsbil, buss och banderoller, flaggor och teamkläder. Utställningar vid våra tävlingar med möjlighet till demonstrationer. Nyttja vår rallycrossbil, förare och buss vid egna arrangemang. Möjlighet till samaktiviteter med vår övriga samarbetspartners. Reklam genom hård bearbetning av massmedia. Reklam genom våra hemsidor. Bjuda in VIP-gäster till våra tävlingar. Personalaktivitet med teamet. Kundaktivitet med teamet. Säljtävlingar för butikspersonal och konsument där 20 personer får uppleva en dag på rallycrossbanan samt VIP-biljetter till våra tävlingar som priser. Rätt att utnyttja teamet i egna marknadsföringen. Förmånliga priser från våra övriga samarbetspartners. Kontinuerlig information från teamet. Exponering av varumärket vid alla våra övriga kund- och personalaktiviteter. Affärskontakter genom vår VIP-klubb.

9 www.perramotorsport.com Per-Anders Johansson, ”Perra” - Nyeds-Hedås 413 - 660 60 Molkom - Tfn hem: 0553-150 20 - Tfn garage: 0553-415 92 - Mobil: 070-33 01 667 E-post: perramotorsport@telia.com www.ejes.nu Eje Malm - Box 222 - 665 25 KIL - Tfn: 0554-127 40 - Fax: 0554-404 70 - Mobil: 0705 81 07 20 E-post: info@ejes.nu I samarbete med: Foto: Backmans Foto - Björn Larsson - Christian Gustavsson - Projecta AB Produktion: Carina Gustavsson - 070-620 40 72 Tack för att ni tittat!


Ladda ner ppt "I samarbete med Välkomna till."

Liknande presentationer


Google-annonser