Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Eget arbete till workshop 4 2016-04-13 Blekinge. Hur har ni i ert landsting/region arbetat med att få beslut/förankring kring breddinförande av Stöd och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Eget arbete till workshop 4 2016-04-13 Blekinge. Hur har ni i ert landsting/region arbetat med att få beslut/förankring kring breddinförande av Stöd och."— Presentationens avskrift:

1 Eget arbete till workshop 4 2016-04-13 Blekinge

2 Hur har ni i ert landsting/region arbetat med att få beslut/förankring kring breddinförande av Stöd och behandling? Kontinuerlig information till styrgruppen där förvaltningschefer deltar. Information om vilka ytterligare resurser som behöver tillsättas. Hur kan landstinget utnyttja plattformen på bästa sätt. Kontinuerlig information till förvaltningarnas verksamhetsutvecklare som också är referensgrupp i piloten. En e-hälsostrateg - vårdgivaradministratör som står för samordningen av innehållet i Stöd och behandling. Påbörja arbetet med att identifiera aktiviteter för breddinförande i ert landsting/region. Initiera arbetet med ersättningsmodeller. Vilka behandlingar och stöd vill vi använda? Vilka resurser behövs från kommunikation. Dokumentation och journalföring. Besökstyper. Resurser till Stöd. Föreslå innehåll i fortsatt generellt införandestöd för hösten 2016 Nationellt nätverk, samordning. Utvärdering, statistik. Kvalitetsäkring, validering och evidens. Teknisk support, utveckling av plattformen. Föreslå fortsatt stöd för design och utveckling av eget innehåll i Stöd och behandling. Fortsatt stöd och ev. utbildning till designers. Blekinge

3 7 patienter, Ungdomsmottagningen. Ångesthjälpen, Psykolog partners Rutiner för dokumentation och journalföring Besöksregistering Förvaltningsorganisation Efterfrågan på stöd, resursfråga att bygga. Status införande


Ladda ner ppt "Eget arbete till workshop 4 2016-04-13 Blekinge. Hur har ni i ert landsting/region arbetat med att få beslut/förankring kring breddinförande av Stöd och."

Liknande presentationer


Google-annonser