Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Skola24 MobilApp för lärare. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore när.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Skola24 MobilApp för lärare. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore när."— Presentationens avskrift:

1 Skola24 MobilApp för lärare

2 Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore när man söker efter appen. Eventuella trafikkostnader kan dock tillkomma för nedladdning och användning beroende på abonnemang. Ladda ner Skola24 MobilApp i Google Play eller Appstore Välj domän (kommun eller friskola)

3 Menyer SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE Observera att åtkomst av information i Skola24 MobilApp är beroende av inställningar och valda funktioner för respektive skola. T ex Planering, Frånvarorapportering, Ändra lektion och om skolan skriver Artiklar. Frånvaroanmälan gäller endast föräldrar.

4 Schema Här byter du roll eller växlar till ditt andra barn om du har flera. Lektion med information om lektionsplanering som läraren har lagt till. Se personligt schema för en annan dag. För mer information om en lektion, tryck på aktuell lektion. Planeringar som gäller för veckan och/eller för dag som inte har koppling till lektion för aktuell dag. SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE

5 Artiklar SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE Listade artiklarHel artikel

6 Rapportera frånvaro SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE Påbörjad rapportering, röd figur, ligger kvar i 24 timmar. Rapporterad lektion, grön figur. Orapporterad lektion, grå figur. Markera elev, välj där efter anledning och tid.

7 Rapportera frånvaro för flera SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE Välj ”bakåt-pilen” ifall du vill avbryta rapporteringen. Därefter försvinner den om den inte har rapporterats. Välj Utan anledning om anledningen inte är känd.

8 Rapportera frånvaro för flera SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE


Ladda ner ppt "Skola24 MobilApp för lärare. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore när."

Liknande presentationer


Google-annonser