Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Skola24 MobilApp för föräldrar. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Skola24 MobilApp för föräldrar. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore."— Presentationens avskrift:

1 Skola24 MobilApp för föräldrar

2 Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore när man söker efter appen. Eventuella trafikkostnader kan dock tillkomma för nedladdning och användning beroende på abonnemang. Ladda ner Skola24 MobilApp i Google Play eller Appstore Välj domän (kommun eller friskola)

3 Schema Här byter du roll eller växlar till ditt andra barn om du har flera. Lektion med information om lektionsplanering som läraren har lagt till. Se personligt schema för en annan dag. För mer information om en lektion, tryck på aktuell lektion. Planeringar som gäller för veckan och/eller för dag som inte har koppling till lektion för aktuell dag. SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR

4 Menyer SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR Observera att åtkomst av information i Skola24 MobilApp är beroende av inställningar och valda funktioner för respektive skola. T ex Planering, Frånvaroanmälan och om skolan skriver Artiklar.

5 Artiklar SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR Listade artiklarHel artikel

6 Frånvaroanmälan SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR Om fler än ett barn, välj barn att frånvaroanmäla. Befintliga anmälningar.

7 Frånvaroanmälan SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR Frånvaroanmälan för heldag eller del av dag. Angiven tid registreras som frånvaro för eleven.


Ladda ner ppt "Skola24 MobilApp för föräldrar. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore."

Liknande presentationer


Google-annonser