Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Redovisning av svaren från enkäten ”Vad tycker du om Ljungbyholms GoIF?” Publicerad period 150823 - 150920.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Redovisning av svaren från enkäten ”Vad tycker du om Ljungbyholms GoIF?” Publicerad period 150823 - 150920."— Presentationens avskrift:

1 Redovisning av svaren från enkäten ”Vad tycker du om Ljungbyholms GoIF?” Publicerad period 150823 - 150920

2 Ljungbyholms GoIF är en fin samhälls- och idrottsförening som många brinner för, det märks inte minst på alla ni som engagerar er!! Enkätsvaren kommer fungera som färdriktningsvisare och utvecklingsdokument för föreningen. Enkäten har fyllts i anonymt.

3 Antal svar: 113 personer Svarsfrekvens Målsman till aktivt barn i föreningen Ledare Aktiv Ännu ej medlem Stödmedlem

4 Miljö

5 Fråga 1 Trivs du i Ljungbyholms GoIF? Snittvärde: 3.82 av 5

6 Fråga 2 Hur är stämningen på lagets/gruppens samlingar? Snittvärde: 3.93 av 5

7 Fråga 3 Skulle du rekommendera LGoIF för andra intresserade, att bli medlem eller aktiv? Snittvärde: 3.88 av 5

8 Engagemang

9 Fråga 4 Ljungbyholms nya sporthall står klar i slutet av oktober. Huvudfokus med hallen är att kunna bredda innebandyn. Har du barn som vill spela innebandy i Ljungbyholm? Kommentar: 47 barn vill spela innebandy i Ljungbyholms GoIF

10 Fråga 5 Skulle du kunna tänka dig eller rent av vilja leda ett lag eller en aktivitet i föreningens regi? Föreningen står för ev. utbildningskostnad. Kommentar: 31 personer kan/vill leda ett lag eller en aktivitet i föreningen. 20 av dessa är inte ledare idag.

11 Fråga 6 Skulle du kunna tänka dig eller rent av vilja utveckla Ljungbyholms GoIF:s samhälleliga engagemang och anordna sådant som du brinner för, i föreningens regi? Exempel på sådant skulle kunna vara danskurser, resor och utflykter – ja endast fantasin sätter gränser. Kommentar: 21 personer kan tänka sig att utveckla föreningens samhälleliga engagemang.

12 Fråga 7 Valborgsfirandet är en av föreningens samhälleliga höjdpunkter under året. Många tycker att arrangemanget behöver utvecklas. Styrelsens tanke är att hitta några personer som ansvarar för valborgsfirandet, dess utveckling och genomförande. Dessa personer är i och med detta ansvar befriade från andra sysslor i föreningen. Skulle du kunna tänka dig att ingå i en sådan grupp – en grupp som för vårt valborgsfirande framåt? Kommentar: 18 personer kan/vill arbeta med och utveckla valborgsfirandet.

13 Ekonomi

14 Fråga 8 (Flervalsfråga) Ljungbyholms GoIF är en förening för alla med låga medlemsavgifter och med mottot ”Så många som möjligt så länge som möjligt”. Vi arbetar därför med många inkomstbringande aktiviteter. Kryssa i 3 aktiviteter där du tycker att föreningen ska utöka sitt engagemang och där du kan tänka dig att hjälpa till. Kommentar: 36 personer ser heller att man endast höjer avgifterna i föreningen. 55 personer vill bibehålla arbetsinsatserna mot en lägre avgift.

15 Fråga 9 Tycker du att du har den information som behövs för att veta hur LGoIF arbetar med ekonomin? Kommentar: Ca 3 av 10 personer tycker att LGoIF behöver förbättra informationen kring föreningens ekonomi.

16 Information

17 Fråga 10 Tycker du att det är enkelt att hitta information kring Ljungbyholms GoIF på vår hemsida, www.ljungbyholmsgoif.se? www.ljungbyholmsgoif.se Snittvärde: 3.55 av 5

18 Fråga 11 Tycker du att LGoIF:s allmänna information i form av nyhetsbrev, publicering på hemsida och via sociala medier är tillräckligt för att du ska veta vad som händer i föreningen? Snittvärde: 3.75 av 5

19 Utveckling

20 Fråga 12 ”Ljungbyholmsdagen” är en idé som bygger på att fira Ljungbyholms GoIF som förening och dess aktiva. Tycker du att det är en bra idé? Kommentar: Ca 6 av 10 personer tycker att Ljungbyholmsdagen som idé är bra eller mycket bra.

21 Fråga 13 (Flervalsfråga) Föreningsshopen har snart varit uppe på vår hemsida i 6 månader. Vilken typ av produkter skulle du vilja se att vi säljer där? Kommentar: Ca 9 av 10 personer kan tänka sig att köpa produkter likt dessa i föreningens webbshop.

22 Fråga 14 Föreningens ansikte utåt i byn är lottkiosken vid Stinsen. En mötesplats som visar att vi finns. Hur utvecklar vi lottkiosken vidare? Från målsman: Bättre vinster Från målsman: Bättre vinster Från stödmedlem: De som står i lottkiosken kan ju börja med att vara lite trevligare Från stödmedlem: De som står i lottkiosken kan ju börja med att vara lite trevligare Från målsman: Gör det möjligt för barnen att stå utanför kiosken och sälja lotter. Det blir personligare. Barnen ska absolut vara delaktiga i försäljningen Från målsman: Gör det möjligt för barnen att stå utanför kiosken och sälja lotter. Det blir personligare. Barnen ska absolut vara delaktiga i försäljningen Från målsman: Känns förlegad Från målsman: Känns förlegad

23 Fråga 14 (fortsättning) Föreningens ansikte utåt i byn är lottkiosken vid Stinsen. En mötesplats som visar att vi finns. Hur utvecklar vi lottkiosken vidare? Från målsman: Har inte dragit in många kronor de gånger vi stått där Från målsman: Har inte dragit in många kronor de gånger vi stått där Från målsman: Inga idéer. Kan bara säga att jag betalar hellre själv 200 kronor och lägger direkt i kassan än att stå där. Numera känns det som att tvinga på folk lotter. Vi kan sälja för under 100-lappen på 2 timmar Från målsman: Inga idéer. Kan bara säga att jag betalar hellre själv 200 kronor och lägger direkt i kassan än att stå där. Numera känns det som att tvinga på folk lotter. Vi kan sälja för under 100-lappen på 2 timmar Från ledare: Sälja korv med bröd, kaffe med kaka mm. Julgodis vid jul (egentillverkat) Från ledare: Sälja korv med bröd, kaffe med kaka mm. Julgodis vid jul (egentillverkat) Från ledare: Sälja korv och kaffe i kiosken Från ledare: Sälja korv och kaffe i kiosken Från målsman: Ta bort den Från målsman: Ta bort den

24 Fråga 14 (fortsättning) Föreningens ansikte utåt i byn är lottkiosken vid Stinsen. En mötesplats som visar att vi finns. Hur utvecklar vi lottkiosken vidare? Från målsman: Jag tycker att det måste finnas andra sätt att dra in pengar till klubben, New body tex. De tillfällen vi stått i kiosken har vi knappt sålt några lotter alls. Känns förlegat. Jag tycker att det är slöseri med resurser Från målsman: Jag tycker att det måste finnas andra sätt att dra in pengar till klubben, New body tex. De tillfällen vi stått i kiosken har vi knappt sålt några lotter alls. Känns förlegat. Jag tycker att det är slöseri med resurser Från ledare: Lite mer stämning med musik och korvförsäljning Från ledare: Lite mer stämning med musik och korvförsäljning Från målsman: Lägg ner detta. Öka medlemsavgiften och satsa på konserter istället Från målsman: Lägg ner detta. Öka medlemsavgiften och satsa på konserter istället Från målsman: Varmkorv Från målsman: Varmkorv

25 Fråga 14 (fortsättning) Föreningens ansikte utåt i byn är lottkiosken vid Stinsen. En mötesplats som visar att vi finns. Hur utvecklar vi lottkiosken vidare? Från målsman: Permanent vid gaveln mot Bosses golv. Tipspromenader en eller två ggr i månaden. Dela kiosken med samhällsföreningen om helgerna så det ”alltid” händer nått Från målsman: Permanent vid gaveln mot Bosses golv. Tipspromenader en eller två ggr i månaden. Dela kiosken med samhällsföreningen om helgerna så det ”alltid” händer nått Från ledare: Renovering av kiosken så den blir mer inbjudande för oss som står i den. Kanske öka utbudet och inkludera produkter till försäljning. Byt ut Sverigelotterna mot Trisslotter. Från ledare: Renovering av kiosken så den blir mer inbjudande för oss som står i den. Kanske öka utbudet och inkludera produkter till försäljning. Byt ut Sverigelotterna mot Trisslotter.

26 Fråga 14 (fortsättning) Föreningens ansikte utåt i byn är lottkiosken vid Stinsen. En mötesplats som visar att vi finns. Hur utvecklar vi lottkiosken vidare? Från målsman: Tveksamt om den ska vara kvar över huvud taget. Vinsten måste vara obefintlig. Måste finnas andra sätt för föreningen att profilera sig. Känns ganska förlegat med en lottkiosk! Från målsman: Tveksamt om den ska vara kvar över huvud taget. Vinsten måste vara obefintlig. Måste finnas andra sätt för föreningen att profilera sig. Känns ganska förlegat med en lottkiosk! Från målsman: Tycker kiosken skall skrotas. Ingen köper lotter där. Att lägga värdefulla lediga helgtimmar på någonting så meningslöst. Från målsman: Tycker kiosken skall skrotas. Ingen köper lotter där. Att lägga värdefulla lediga helgtimmar på någonting så meningslöst.

27 Fråga 15 Frallbeställning och betalning via webben är något vi funderar på som komplement till vårt vanliga arbetssätt (åka runt i byn och ta upp beställningar vid dörren). Skulle du kunna tänka dig att beställa och betala frallorna som levereras lördagsmorgnar via webbformulär och Paypal? Kommentar: Ca 77 % kan tänka sig att beställa och betala frallor via webben.

28 Fråga 16 Föreningens styrelse söker hela tiden efter personer som vill engagera sig. Det viktiga är inte vad du kan utan att du vill. Vill du hänga med i föreningens härliga gäng? Kommentar: 6 personer som inte är styrelseaktiva idag kan tänka sig att bli engagerade.

29 Fråga 17 Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från målsman: Swisha frallbetalningen! Lyssna på vad småbarnsföräldrar, tonåringar och pensionärer vill, då får ni säkerligen fler ”händer” i samhällsengagemanget. Inte som idag bara nya. Framkommer dock inte i denna enkät vilka som är vilka. Från målsman: Swisha frallbetalningen! Lyssna på vad småbarnsföräldrar, tonåringar och pensionärer vill, då får ni säkerligen fler ”händer” i samhällsengagemanget. Inte som idag bara nya. Framkommer dock inte i denna enkät vilka som är vilka. Från målsman: Alla borde köra med förstånd. Vuxna bör veta det med barn i bilen. Vissa ledare/tränare tränar bara sitt egna barn. Man ska väl bry sig om hela laget? Många som inte hjälper till vid olika tillfällen missar mycket. Det är roligt och trevligt för sammanhållningen i byn. Från målsman: Alla borde köra med förstånd. Vuxna bör veta det med barn i bilen. Vissa ledare/tränare tränar bara sitt egna barn. Man ska väl bry sig om hela laget? Många som inte hjälper till vid olika tillfällen missar mycket. Det är roligt och trevligt för sammanhållningen i byn.

30 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från målsman: Borde se över vad man har för ungdomsledare och vad de lär ut. Vill man verkligen lära ut att barn ska spela hårt och aggressivt mm? Från målsman: Borde se över vad man har för ungdomsledare och vad de lär ut. Vill man verkligen lära ut att barn ska spela hårt och aggressivt mm? Från målsman: Bra förening över lag men lotteriförsäljningen vid Stinsen kan väl inte ge allt för mycket pengar? Alla gånger vi stått där har inte gett allt för mycket pengar. Från målsman: Bra förening över lag men lotteriförsäljningen vid Stinsen kan väl inte ge allt för mycket pengar? Alla gånger vi stått där har inte gett allt för mycket pengar. Från målsman: Bra och engagerade ledare. Från målsman: Bra och engagerade ledare.

31 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från ledare: Bättre omklädningsrum i Biskopskogen. Fler bänkar för publik i Biskopskogen. En mindre ungdomsturnering på konstgräs (tidig vår). Toaletter och bänkar vid konstgräset. Från ledare: Bättre omklädningsrum i Biskopskogen. Fler bänkar för publik i Biskopskogen. En mindre ungdomsturnering på konstgräs (tidig vår). Toaletter och bänkar vid konstgräset. Från målsman: Det som är svårt med stora föräldraengagemang såsom lottkiosken är för ensamstående föräldrar eller föräldrar som jobbar kväll, helg och natt men inte har fri tillgång till barnvakt. Känner mig ofta pressad av alla måsten och stundtals känner jag att jag hellre betalar lite mer i föreningsavgift än att behöva ta med mig småsyskon i t ex lottkiosken. Från målsman: Det som är svårt med stora föräldraengagemang såsom lottkiosken är för ensamstående föräldrar eller föräldrar som jobbar kväll, helg och natt men inte har fri tillgång till barnvakt. Känner mig ofta pressad av alla måsten och stundtals känner jag att jag hellre betalar lite mer i föreningsavgift än att behöva ta med mig småsyskon i t ex lottkiosken.

32 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från målsman: Det är väldigt mycket arbetsuppgifter för oss föräldrar. Det borde vara möjligt att välja om man vill arbeta eller betala en högre avgift. Från målsman: Det är väldigt mycket arbetsuppgifter för oss föräldrar. Det borde vara möjligt att välja om man vill arbeta eller betala en högre avgift. Från målsman: Dumt med så himla mycket grejor vi föräldrar ska göra. Osämja i laget när ingen vill hjälpa till. Höj avgiften så vi hinner med våra liv. De som inte kan betala kan ju slippa. Ofta är de ju de som inte hjälper till. Är man ensamstående är det inte lätt att hjälpa till med allt. Inte om man har många barn heller. Från målsman: Dumt med så himla mycket grejor vi föräldrar ska göra. Osämja i laget när ingen vill hjälpa till. Höj avgiften så vi hinner med våra liv. De som inte kan betala kan ju slippa. Ofta är de ju de som inte hjälper till. Är man ensamstående är det inte lätt att hjälpa till med allt. Inte om man har många barn heller.

33 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från stödmedlem: Ekologiskt, giftfria kläder att sälja och ekologiska frallor. Från stödmedlem: Ekologiskt, giftfria kläder att sälja och ekologiska frallor. Från målsman: Fotbollens äldre spelare och tränare måste ut mer och vara med mer hos de yngre lagen för att engagera och dela med sig. Från målsman: Fotbollens äldre spelare och tränare måste ut mer och vara med mer hos de yngre lagen för att engagera och dela med sig. Från målsman: Svårt att få föräldrar att ställa upp på alla aktiviteter (konserter, klubbstugan mm). Blir nästan alltid tränarna med familj som får ställa upp och då blir det mycket för de familjerna. Från målsman: Svårt att få föräldrar att ställa upp på alla aktiviteter (konserter, klubbstugan mm). Blir nästan alltid tränarna med familj som får ställa upp och då blir det mycket för de familjerna.

34 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från målsman: Informationen fungerar kanon! Roligt att läsa månadsbreven. Dra ner betydligt på alla arbetsuppgifter för föräldrarna. Det skapar osämja och är ett orättvist system. Många föräldrar smiter undan och bidrar inte med något medan andra hjälper till med allt. Från målsman: Informationen fungerar kanon! Roligt att läsa månadsbreven. Dra ner betydligt på alla arbetsuppgifter för föräldrarna. Det skapar osämja och är ett orättvist system. Många föräldrar smiter undan och bidrar inte med något medan andra hjälper till med allt. Från målsman: Jag tycker ledare, tränare och föräldrar bör följa föreningens policy vid bilkörning till o från matcher o cuper. Är man tränare/ledare ska man väl träna o coachar HELA laget, inte bara sitt egna barn??. Från målsman: Jag tycker ledare, tränare och föräldrar bör följa föreningens policy vid bilkörning till o från matcher o cuper. Är man tränare/ledare ska man väl träna o coachar HELA laget, inte bara sitt egna barn??.

35 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från målsman: Jag har själv varit ledare i många år och jag tycker Ljungbyholm gör mycket bra och är en föreningen som jag tycker fungerar bra. Som i andra föreningar så blir det lätt att de som är väldigt engagerade känner det som naturligt att alla känner åtminstone ”lite” som de själva gör. Förståelsen måste finnas för att det faktiskt finns föräldrar som inte är ett dugg intresserade av att deltaga i någonting som har med föreningsarbetet att göra, trots att deras barn är med i verksamheten. Jag vet själv att vissa barn hindras att vara med för att föräldrarna känner på ovanstående vis. Detta är ett generellt problem som faktiskt är svårt att hantera. Jag har inte någon lösning på det men jag tycker det är synd att vissa barn på detta vis indirekt hindras att deltaga i vår verksamhet. Lika synd är det ju egentligen om föreningen får en stämpel av att vara extra krävande. Problemet tycker jag ska tas upp i samband med något ungdomssektionsmöte. Jag själv tycker att det som förväntas av mig som förälder är ganska rimligt. Men som sagt så känner inte alla så. Från målsman: Jag har själv varit ledare i många år och jag tycker Ljungbyholm gör mycket bra och är en föreningen som jag tycker fungerar bra. Som i andra föreningar så blir det lätt att de som är väldigt engagerade känner det som naturligt att alla känner åtminstone ”lite” som de själva gör. Förståelsen måste finnas för att det faktiskt finns föräldrar som inte är ett dugg intresserade av att deltaga i någonting som har med föreningsarbetet att göra, trots att deras barn är med i verksamheten. Jag vet själv att vissa barn hindras att vara med för att föräldrarna känner på ovanstående vis. Detta är ett generellt problem som faktiskt är svårt att hantera. Jag har inte någon lösning på det men jag tycker det är synd att vissa barn på detta vis indirekt hindras att deltaga i vår verksamhet. Lika synd är det ju egentligen om föreningen får en stämpel av att vara extra krävande. Problemet tycker jag ska tas upp i samband med något ungdomssektionsmöte. Jag själv tycker att det som förväntas av mig som förälder är ganska rimligt. Men som sagt så känner inte alla så.

36 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från målsman: Kräver för mycket av föräldrar. Föräldrar törs inte anmäla sina barn för de får för mycket att göra. Minska utgifterna. Höj avgifterna. Inför familjemedlemskap. Till de barn som är medlemmar skicka ut ett separat faktura på till exempel 200 kr för familjemedlemsskap. Många föräldrar som ej är medlemmar. Där skriver de vilka som ska ingå. Barnen får som tidigare.. Från målsman: Kräver för mycket av föräldrar. Föräldrar törs inte anmäla sina barn för de får för mycket att göra. Minska utgifterna. Höj avgifterna. Inför familjemedlemskap. Till de barn som är medlemmar skicka ut ett separat faktura på till exempel 200 kr för familjemedlemsskap. Många föräldrar som ej är medlemmar. Där skriver de vilka som ska ingå. Barnen får som tidigare.. Från aktiv: Ljungbyholmsdagen är en fantastisk idé, men ta för guds skull inte bort årsfesten!. Från aktiv: Ljungbyholmsdagen är en fantastisk idé, men ta för guds skull inte bort årsfesten!.

37 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från aktiv: Mer PR inför A-lagsmatcher. t.ex. när det är hemmaderby skulle man kunna locka mycket mer publik genom flygblad i brevlådor, på ICA m.m. Man skulle också kunna göra en familjefest av det genom att t.ex. spela pojk-/flicklagsmatch innan A-lagsmatcher om det är derby mot Tvärskog eller liknande.. Från aktiv: Mer PR inför A-lagsmatcher. t.ex. när det är hemmaderby skulle man kunna locka mycket mer publik genom flygblad i brevlådor, på ICA m.m. Man skulle också kunna göra en familjefest av det genom att t.ex. spela pojk-/flicklagsmatch innan A-lagsmatcher om det är derby mot Tvärskog eller liknande.. Från målsman: Tycker att man ibland upplever att LGoif trots "röda tråden" sysslar med att toppa lag. Från målsman: Tycker att man ibland upplever att LGoif trots "röda tråden" sysslar med att toppa lag.

38 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från målsman: Planerna i Biskopsskogen är katastrofala. Det är rent pinsamt att ta emot motståndarlag i seriespel, att ordna tjejligan och zonläger. Planerna måste skötas bättre och det måste finnas fräscha omklädningsrum och toa. Planerna är som att spela på asfalt och barnen får ont i knä, hälar mm. Även dessa saker är ju Ljungbyholms ansikte utåt så här måste det bli en prioritering. Det finns ju ngn som sköter A- planen så nu är det dax att tänka på barnen!!. Från målsman: Planerna i Biskopsskogen är katastrofala. Det är rent pinsamt att ta emot motståndarlag i seriespel, att ordna tjejligan och zonläger. Planerna måste skötas bättre och det måste finnas fräscha omklädningsrum och toa. Planerna är som att spela på asfalt och barnen får ont i knä, hälar mm. Även dessa saker är ju Ljungbyholms ansikte utåt så här måste det bli en prioritering. Det finns ju ngn som sköter A- planen så nu är det dax att tänka på barnen!!. Från ledare: Tycker verkligen att stugan nere vid Biskopsskogen ska renoveras å snyggas till. Pinsamt så den ser ut nu. De flesta av våra spelare utnyttjar ju Biskopsskogen men har ingen ordentlig lokal där nere vid både träningar å matcher. All kraft läggs på A plan.. Från ledare: Tycker verkligen att stugan nere vid Biskopsskogen ska renoveras å snyggas till. Pinsamt så den ser ut nu. De flesta av våra spelare utnyttjar ju Biskopsskogen men har ingen ordentlig lokal där nere vid både träningar å matcher. All kraft läggs på A plan..

39 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från ännu inte medlem: Skulle önska att det fanns fler aktiviteter för barn som inte är lika intresserade av fotboll. Det fanns tidigare friidrott, gympa. Vart har det tagit vägen? Jag skulle kunna tänka mig att vara delaktig om det fanns andra aktiviteter. Från ännu inte medlem: Skulle önska att det fanns fler aktiviteter för barn som inte är lika intresserade av fotboll. Det fanns tidigare friidrott, gympa. Vart har det tagit vägen? Jag skulle kunna tänka mig att vara delaktig om det fanns andra aktiviteter. Från målsman: Som förälder är det mycket man ska engagera sig i. Lottförsäljning, Valborg, konserter, A-lagsmatcher samt barnets egna matcher och det runt omkring. Jag känner en stress av allt detta och tycker det är väldigt synd att det blir en sådan tidspress på oss föräldrar för att barnen vill vara aktiva. Minska aktiviteterna som föräldrarna måste delta i. Jag tror familjerna skulle må bättre av det.. Från målsman: Som förälder är det mycket man ska engagera sig i. Lottförsäljning, Valborg, konserter, A-lagsmatcher samt barnets egna matcher och det runt omkring. Jag känner en stress av allt detta och tycker det är väldigt synd att det blir en sådan tidspress på oss föräldrar för att barnen vill vara aktiva. Minska aktiviteterna som föräldrarna måste delta i. Jag tror familjerna skulle må bättre av det..

40 Fråga 17 (fortsättning) Ordet är fritt!!! Skriv gärna några rader om Ljungbyholms GoIF. Från ledare: Tycker det är bra fart i föreningen nu. Från ledare: Tycker det är bra fart i föreningen nu. Från målsman: Vill passa på att tacka många av dessa fantastiska eldsjälar (tränare, ledare och styrelse) som lägger ned så mycket tid och engagemang för våra barn ska få en bra fritid. /Tacksam fotbollsmamma. Från målsman: Vill passa på att tacka många av dessa fantastiska eldsjälar (tränare, ledare och styrelse) som lägger ned så mycket tid och engagemang för våra barn ska få en bra fritid. /Tacksam fotbollsmamma.

41 Varmt TACK för att du tog dig tid att svara på Ljungbyholms GoIF:s föreningsenkät!!


Ladda ner ppt "Redovisning av svaren från enkäten ”Vad tycker du om Ljungbyholms GoIF?” Publicerad period 150823 - 150920."

Liknande presentationer


Google-annonser