Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

SACS är det svenska affärsnätverket för aktörer som nationellt och internationellt säljer varor och tjänster inom civil säkerhet Vad är SACS ?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "SACS är det svenska affärsnätverket för aktörer som nationellt och internationellt säljer varor och tjänster inom civil säkerhet Vad är SACS ?"— Presentationens avskrift:

1

2 SACS är det svenska affärsnätverket för aktörer som nationellt och internationellt säljer varor och tjänster inom civil säkerhet Vad är SACS ?

3 SACS medlemmar består av aktiva entreprenörer med stort kund och affärsfokus Vilka är med i SACS? SACS medlemmar arbetar genom sina varor och tjänster för ett säkert och tryggt samhälle

4 SACS har de viktiga informationskanalerna mot myndigheter och politiker Vad gör SACS?

5 SACS bidrar till att synliggöra behovet av civil säkerhet i samhället Vad gör SACS? SACS är remissinstans inom området civil säkerhet

6 Affärsnätverket inom SACS möjliggör bredare och mer kompletta tjänster till våra kunder Vari ligger affärsnyttan?

7 Inom SACS genomför vi kontinuerligt informationsutbyte inom respektive marknader, vilket bidrar till vår kunskap avseende trender och nya möjligheter för oss inom civil säkerhet. Vari ligger affärsnyttan?

8 Mässor Lunchmöten Seminarier Upphandlingsinformation Remissvar Möten med myndigheter Möten med politiker och makthavare Nära samarbete med andra bransch- organisationer Webbplats Kansli Hur arbetar SACS?

9 Medlemmar idag

10 ”Homeland Security” utställning i Washington med svensk samlingsmonter (2008) ”Doing business in the Civil Security Market in Europe” på Rosenbad med bland andra statssekreterare från UD och Exportrådet Bryssel (2008) Vårmöte med blåsljusmyndigheter - Tullen, Kustbevakningen, Räddningstjänsten och MSB (2009) Medarrangör till EASC09 den 1-2 oktober i Stockholm. Samlingsmonter med SOFF (2009) ”Irak den nya marknaden” med representanter från Svensk-Irakiska Handelskammaren samt UD (2010) ”Civil Säkerhet i Indien” med Indiens ambassadör i Sverige, ambassadör från UD, Ministerrådet UD samt GD för ISP (2010) ”Yttre skydd av kärnkraftsanläggningar” med MSB, SKB, Räddningstjänsten, FOI och Miljödepartementet (2011) Hur fördubblar vi svensk export av Civil Säkerhet, handelsminister Ewa Björling, Exportrådet och FXM (2012) Höstkonferens med MSB, EU-kommissionen och Exportrådet (2012) Vårkonferens och paneldiskussioner myndighetsrepresentanter, företag och akademi (2013) Vårkonferens och paneldiskussion med FOI, SKL, MSB, Stena Line och Stockholm Hamnar (2014) Vad har vi gjort tidigare?

11 Etablerad organisation och talesman för svensk civil säkerhet Plattform för nätverksbyggande och affärsutveckling Efterfrågade representanter för civil säkerhet SACS är idag


Ladda ner ppt "SACS är det svenska affärsnätverket för aktörer som nationellt och internationellt säljer varor och tjänster inom civil säkerhet Vad är SACS ?"

Liknande presentationer


Google-annonser