Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

7 märkliga uppfinningar som världen lärt sig att älska! Succé eller flopp – vem bestämmer? Steve Jobs: ”Många gånger vet inte folk vad de vill ha förrän.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "7 märkliga uppfinningar som världen lärt sig att älska! Succé eller flopp – vem bestämmer? Steve Jobs: ”Många gånger vet inte folk vad de vill ha förrän."— Presentationens avskrift:

1 7 märkliga uppfinningar som världen lärt sig att älska! Succé eller flopp – vem bestämmer? Steve Jobs: ”Många gånger vet inte folk vad de vill ha förrän de ser det.”

2 1. The ostricht Pillow The Ostrich Pillow är kudden som gör att du kan ta en tupplur var du även befinner dig. Produkten introducerades på Kickstarter 2012 och överträffade snabbt sitt mål och fick in över 200 000 dollar. Kuddens melon-liknande form och dess skyddande dynor gör att användaren innesluts mjukt. Det finns även två hål för att vila händerna. Företaget som ligger bakom kudden, Studio Banana Things, har även gjort olika spinoff-produkter som Ostrich Mini för att kunna vila armarna och Ostrich Light, som är en bärbar produkt för nacken.

3 2. Necomimi Necomimi är ett headset i form av ett par kattöron. Det visar fyra känslor: avslappnad, svagt intresserad, starkt intresserad och fokuserad. Det här sker genom en inbyggd sensor som använder EEG för att läsa och översätta känslor utifrån mönster i hjärnvågor.

4 3. Bidéer som rensar Japanerna har utvecklat bidéer som blöter och rensar i stället för att bara torka efteråt som extrafunktion. ???

5 4. Osynlig hjälm med airbag Den svenska produkten Hövding är en "osynlig hjälm" som huvudsakligen består av ett airbag-system som används för nacken. När airbag:en är fullt utlöst ser användaren ut ungefär som att man bär på ett luftskepp. Hjälmen vann 2011 Index: design award och skaparna har fått in 13 miljoner i riskkapital och även utvecklat en förbättrad modell. Den senaste modellen säljs i sportkedjor över hela Europa.

6 5. Pricka insekter med saltgevär Bug-A-Salt laddas med bordssalt och produkten har marknadsförts som ett renare och enklare sätt för att bli av med flugor, myggor och andra insekter än genom sprayer och liknande. Förutom renheten har det blivit lite av en sport att pricka insekter. Lorenzo Maggiore fick in en halv miljoner dollar 2012 och har precis kommit med en uppföljare, Camofly 2.0, som använder mer salt och även gör att man kan prickskjuta på längre avstånd.

7 6. The selfie stick The selfie-stick passar den som verkligen är riktigt förtjust i sig själv. Rent praktiskt kan man ta bredare bilder, ha större djup och därmed få in mer bakgrund och även vänner i bilden om man nu vill det. En ytterligare fördel är att man kan ta extremvarianten - en bild ovanför huvudet.

8 7. Gå samtidigt som du jobbar The treadmill desk innebär att man använder ett löpband för att gå framför sitt skrivbord samtidigt som man jobbar. Fetma-forskaren James Levine ligger bakom produkten. Produkten har blivit en hit bland kändisar, författare och vetenskapsmän och flera bolag ger anställda möjligheten att "gå igenom sina uppgifter".


Ladda ner ppt "7 märkliga uppfinningar som världen lärt sig att älska! Succé eller flopp – vem bestämmer? Steve Jobs: ”Många gånger vet inte folk vad de vill ha förrän."

Liknande presentationer


Google-annonser