Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

REKO-fjärrvärme. INFORMATIONSMÖTE FJÄRRVÄRME DAGORDNING:  REKO  Presentation bolaget  Ekonomi, taxeförslag 2016  Aktuella frågor Informationsmötet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "REKO-fjärrvärme. INFORMATIONSMÖTE FJÄRRVÄRME DAGORDNING:  REKO  Presentation bolaget  Ekonomi, taxeförslag 2016  Aktuella frågor Informationsmötet."— Presentationens avskrift:

1 REKO-fjärrvärme

2 INFORMATIONSMÖTE FJÄRRVÄRME DAGORDNING:  REKO  Presentation bolaget  Ekonomi, taxeförslag 2016  Aktuella frågor Informationsmötet hålls som en del av de åtagande Götene Vatten & Värme AB har i och med kvalitetsmärkningen REKO fjärrvärme. Kvalitetsmärkningen är framtagen av branschorganisationen svensk fjärrvärme och ska verka för att öppna dialogen mellan fjärrvärmeleverantör och kund. Mer om REKO kan Ni läsa på vår hemsida www.gotenevatten.se eller på svensk fjärrvärmes hemsida www.svenskfjarrvarme.sewww.gotenevatten.sewww.svenskfjarrvarme.se

3 REKO-fjärrvärme,vad är det? Det betyder att vi/leverantören lever upp till högt ställda krav på öppenhet, jämförbarhet och förtroende. För dig som kund innebär det trygghet. Kvalitetssäkringssystemet Reko fjärrvärme har utvecklats av Svensk Fjärrvärme utifrån kundernas krav och förväntningar. För att bli ett Reko fjärrvärmeföretag krävs bland annat 1.särredovisning, 2.verksamhetsgenomlysning och 3.årliga informationsmöten 4.samt att vi i alla lägen följer kraven och intentionerna med Reko.

4 REKO-fjärrvärme,vad är det? Rent konkret innebär det tydligare och mer lättillgänglig information om exempelvis verksamheten och prisförändringar, en öppnare dialog och mer för kunderna att säga till om. Syftet är att utveckla en god relation mellan kund och leverantör, att stärka och trygga kundernas ställning samt att förhindra att fjärrvärmeföretag missbrukar sin dominerande ställning. Till Kvalitetsnämnden kan man som kund vända sig om man anser att ett fjärrvärmeföretag inte lever upp till de kriterier som kännetecknar en Reko leverantör. Kvalitetsnämnden granskar även alla ansökningar som kommer in för att avgöra om företaget verkligen håller måttet. På www.svenskfjarrvarme.se/reko finns mer information om Reko fjärrvärme.www.svenskfjarrvarme.se/reko


Ladda ner ppt "REKO-fjärrvärme. INFORMATIONSMÖTE FJÄRRVÄRME DAGORDNING:  REKO  Presentation bolaget  Ekonomi, taxeförslag 2016  Aktuella frågor Informationsmötet."

Liknande presentationer


Google-annonser