Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Verksamhetsuppföljning. Årlig uppföljning av verksamheten Verksamhetsuppföljning Självskattning Regional Lokal om man vill.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Verksamhetsuppföljning. Årlig uppföljning av verksamheten Verksamhetsuppföljning Självskattning Regional Lokal om man vill."— Presentationens avskrift:

1 Verksamhetsuppföljning

2 Årlig uppföljning av verksamheten Verksamhetsuppföljning Självskattning Regional Lokal om man vill

3 Syfte Lyfta det goda Förbättra det svaga

4 Vad händer med materialet Sammanställning över alla svar Enskilada svar till respektive regionalt college

5 Självskattning

6 Samverkan Lagt till frågor om samverkan Mellan regionalt och lokala college Mellan lokala college Samverkansformer som inte var med i den ursprungliga planen Tagit bort frågor om samverkan med Vårdförbundet och Vision

7 Infrastruktur Förtydligat genom att fråga om utbildningsutbud i stället för infrastuktur för utbildingar.

8 Avtal Samverkansavtal mellan parterna finns på regional och lokal nivå. På regional nivå finns även avsiktsförklaring med högskola/universitet om att ingå i samverkan. Vi följer intentionerna i avtalen Vi följer intentionerna i avsiktsförklaringen med högskola/universitet

9 Kreativ och stimulerande lärmiljö Kreativa lärmiljöer med modern teknik och utrustning finns som förbereder och underlättar i arbetslivet. Våra utbildare erbjuder en kreativ och stimulerande lärmiljö Våra arbetsgivare erbjuder en kreativ och stimulerande lärmiljö på arbetsplatserna vid apl, nyanställningar och kompetensutveckling för anställda.

10 Lärande i arbetet På arbetsplatserna finns handledare som har till uppgift att handleda vid apl och nyanställningar. Från 1 juli 2016 ska alla VO-College tillämpa nationella riktlinjer för utbildning av handledare. Vi följer redan nu de nationella riktlinjerna för handledarutbildning.


Ladda ner ppt "Verksamhetsuppföljning. Årlig uppföljning av verksamheten Verksamhetsuppföljning Självskattning Regional Lokal om man vill."

Liknande presentationer


Google-annonser