Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

2015/2016 ELEVERNAS UTVÄRDERING AV LÄSÅRET. VAD FÅR DIG ATT KÄNNA DIG STOLT ÖVER SANDAREDSKOLAN? Vi har en stor skolgård med två fotbollsplaner, bra lärare,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "2015/2016 ELEVERNAS UTVÄRDERING AV LÄSÅRET. VAD FÅR DIG ATT KÄNNA DIG STOLT ÖVER SANDAREDSKOLAN? Vi har en stor skolgård med två fotbollsplaner, bra lärare,"— Presentationens avskrift:

1 2015/2016 ELEVERNAS UTVÄRDERING AV LÄSÅRET

2 VAD FÅR DIG ATT KÄNNA DIG STOLT ÖVER SANDAREDSKOLAN? Vi har en stor skolgård med två fotbollsplaner, bra lärare, bra att vi har ett schema till fotbollsplanen. Vi har stora, fina klassrum. Vi har elevråd, matråd, miljöråd som gör att kalsserna får bestämma själva. Man får vänner och alla får vara med. Det finns många elver på skolan så man får många vänner. Stor skolgård med många grejer. Vi har två fotbollsplaner. Vi har röda huset som regnskydd. Vi har datorer och Ipads. Råd att åka på utflykter. Vi har talangjakter. Mycket material på Sandaredskolan. Bra att skolan finns. Bra kompisar. Kul på skolan. Lär sig mycket, bra lärare och nya kompisar. Skolan är stor och fin. Världens bästa lärare. Bra fritidsfröknar. Utvecklar hjärnan. Många ställen att leka på. Bra lekredskap. Bra att man sitter jämte någon kompis. Stor och fin skolgård, bra skola, bra personal, många leksaker, många bra klassrum. Man tar hand om varandra. Bra rektor. God mat och bra att var största klassen på skolan. Bra fotbollsplaner, två stycken. Kul att få lära sig många saker. Bra lektioner och stor skolgård. Snälla vänner och vi känner oss trygga. Bra att vi har fått en digital skrivtavla. Bra att vi får gå i skolan. Att alla vi i klassen får vara här och lära oss saker. Vi får lära oss en massa ämnen och har raster. Att vi får arbeta i halvklass ibland.

3 En bra skola med bra lärare och man har mycket kompisar här. Att vi kan ha Ipads så att det blir bättre undervisning. Vi har nära till badhuset och en stor skolgård. Vi har också en fräsch skolmiljö. Vi har bra resurser och vi har intensivsvenska och extra matte. Skolgården är också bra. Vi har en väldigt fin skolgård och elever som behöver hjälp får det. Det är fina lokaler och vi tycker om skolgården, vi har ganska stora klassrum och behöriga lärare. Allt är typ sagt. Klassrummen hos oss är mindre och det är stökigare i korridorerna på Sandgärskolan. Personalen är bra, bra kompisar, stora och många områden på skolgården, man får hjälp när man behöver, vår skola är bäst, stort klassrum, vår skola är bäst, skolan är ren och fin, skolmaten är bra för det mesta, konstgräs och volleybollplan, skogen. Bra skolgård, snälla, bra mat i matsalen, bra kompisar, vi trivs, bra lärare. Konstgräsplanen, liten mysig skola och man känner de flesta. Konstgräsplanen för den är bättre än grusplanen, volleybollplanen, skolskogen, bra med cykelbanan, man kan åka olika vägar, bra att vi inte är så många, alla känner alla, längdhoppsgropen. Fin skolgård, idrotten och skogen gillar vi väldigt mycket. Bra skola, bra gungor, kullen. Bra med elevens val, bra fröken, bra lärare, att vi är duktiga på att komma i tid till lektioner.

4 HUR SKULLE DU KUNNA BLI STOLTARE ÖVER ATT GÅ PÅ SANDAREDSKOLAN? Få lite mer olika rätter som passar barn. En tanke är att parallellerna får samma tider på fotbollsplanen, räcker med en gång i veckan. Om alla vi nya fyror får vara tillsammans en gång i veckan. Lite längre mattider, mer musik, mer programmering. Ännu fler lekredskap. Gå till idrottshallen på fritids. Fler lekställen och mer läxor. Möjlighet att åka på många studiebesök. Utedagar med fritids. Man får gå till badhuset med fritids. Att man ska sluta svära och ta hand om varandra. Att vara rädda om våra saker, inte skräpa ner och att man tar hand om varandra. Bättre barnmat i skolan. Bättre schema med längre raster, mer matte och engelska, fler gömställen på skolgården. Om vi var tystare och lugnare när någon pratar. Godare mat. Om vi inte delar klassen i år 7. Om alla var ännu snällare. Renare toaletter. Bättre ordning! Renare skolgård. Mer saker som man kan hitta på. Använda oss mer IKT och lära oss saker. Att vi kan gå vandring oftare med kortare turer. Skapa nya traditioner som dansa ut julen, Halloween och sjunga in våren.

5 Det är inte så stökigt, så det mesta är bra. Vi önskar att vi hade godare mat, mindre klasser eller fler lärare i de stora klasserna. Bra att göra mat som fler äter så slipper man slänga. Maten kan förbättras lite. Skulle vara kul om man fick vara med de andra klasserna mer för nu är vi bara med vår egna klass. Sedan är det också maten. Ibland när man varit på toaletterna så blir det smutsigt där igen. De som går på toaletterna bord tänka lite mer på hur man beter sig där! Vår klass vill ha skönare stolar och fler rastvakter. Bättre mat och samma sak med toan. Det saknas rastvakter på baksidan! Maten inte är så god, vi vill att det ska bli något annat än fick och potatis, nät bakom målen på konstgräsplanen. Att vi vill åka skateboard på rasterna, fler aktiviteter som Skol IF ordnar, klasserna får ha fika och utflykter, fler aktiviteter på skolgården för de äldre, vi vill vara en skola där man lär sig mycket, mysigare klassrum. Större idrottshall! Bygga en fontän! Man blir stoltare och stoltare ju längre man går på skolan. Utöka till åk 9 så man slipper byta skola. Fler bollar till rastlek. Matematiken ska bli ännu bättre med variation.

6 VAD HAR VARIT BRA UNDER DETTA LÄSÅR? Vi har lärt oss mycket och blivit smartare på t ex multiplikation. Matematiken har varit bra för den har utvecklat oss. Vi har lärt oss hur vi löser mattekluringar. Bra rektor. Bra lärare. Kul med läsdag. Skräpplockar dagen var bra. Att alla får vara med och att vi har tre Ipads i klassen. Det har varit roligt med elevens val, bra lärare, simma. Lärt oss engelska. Bra raster. Vi har lärt oss att ställa upp. Det var roligt på Navet, Ekhagens forntidsby. Lärt oss mycket på utflykter, lärt oss mycket matte. Variera genomgångarna. Orientera i skogen. Roligt med berättelsetävling med ABC klubben. God mat. Påsk- och julmat. Vi har fått tre nya i vår klass. Många nya kompisar. Toaletterna har blivit fräschare. Alla har fått den hjälpen de behöver i alla ämnen. Att lära sig att skriva alla bokstäver. Att vi fått ha musik och kulår. Vi har fått lära oss att läsa. Att vi har fått fruktstund. Roliga mattelektioner och mattefilmer. Vi läser och skriver mycket. Kulåret. Vi har blivit bättre på att läsa. Roliga raster. Kul med idrott och motorik och elevens val. Att vi får ha visa saker i klassen. Vi har varit en lagom stor klass. Bra att vi har haft rast samtidigt som de andra parallellerna.

7 Bra att badhuset och idrottshallen blivit klar. Bra att vi kan åka till Navet. Vi får vara med och bestämma innehållet i lektionerna och var vi ska sitta. Vi fick nya nät på fotbollsmålen. Bra att man kan få arbeta med Ipads och inte skriva för hand hela tiden. Man lär sig väldigt mycket på ett år. Att fyrorna har fått Ipads. Vi gör många roliga uppgifter i skolan med mycket grupparbete. Friluftsdagen på Ryavallen var bra! Utflykter och friluftsdagar har varit bra. Vi har haft den bästa fröken. Vi har lärt oss läsa bättre, skriva bättre. Vår klass tycker att det har varit kul att vara på utflykter som badhuset. Vi har tyckt om friluftsdagar. Vi gillade dagen på Ryavallen. Vi fick Ipads att arbeta med, fler lärare är variation, film, bild och läsdag. Ryavallen, längdskidor. Simträningen. Att spela mattespel, skräpplockar dagen, lära sig om Ping Pong, Bee-bot, använda Ipadsen, tillverka pappersbokstäver. Minilektioner för fadderbarnen, vi har varit med i tidningen, färdiga i båda matteböckerna, idrotten so. Stor klassrum och bra möblering, vi har fått vara på övervåningen, fadderbarn, rasten vandrande pinnar, elevens val, välja lektionerna, 3D klassrum, julavslutning och påskfirandet. Åsengården. Skolan fixar flera roliga och utvecklande saker för oss i åk 6. Att vi får vara i gympasalen på rasterna.

8 VAD KAN BLI BÄTTRE TILL NÄSTA LÄSÅR? Tystare i klassrummet. Mer simning. Mer matematik te x division. Laga egen mat t ex pizza. En utedag varje termin med fika. Två lärare i klassrummet. Lära oss mer bild. Respektera varandra bättre. Åka till ishallen. Få hamburgare oftare i matsalen. Alla får använda Ipdas, helst en till varje elev. Ha kemi och få blanda saker. Man ska vara rädd om sina saker och inte ta från andra. Torka borden i matsalen och städa efter sig. Inte skriva för mycket på Ipads, utan också skriva för hand. Studieresor. Fler pysseldagar. Åka till Stadsparksbadet. Fler mattelektioner. Att vi ska träna på engelska och nya språk. Att arbeta med Mästerkatten. Få fler läxor hem. Klassens roliga timma, klassens visningsstund. Nya kompisar till nästa år. Kall vinter så vi får en isbana. Ska bli roligt med nya klasser. Ny lärare. Vi får Ipad till nästa år. Att det ska bli bättre myshörnor så att man kan mysa och läsa bok. Att vi har elevråd lite oftare och att maten kan förbättras. Kortare skoldagar (en som tyckte detta, men inga andra höll med). Måndagar är för långa! Ingen aning! Lite kortare lektioner av samma ämne. Inte 80 minuter matte i sträck!

9 Vi har matte och no utan rast emellan. Längre raster mellan olika pass. Blir jobbigt om man inte får ta frisk luft däremellan. Vi har två prov varje vecka, men vi vill inte ha för många prov samma vecka. Ge oss tid till att läsa på för varje prov. Vi vill ha större klassrum och fler grupprum. Pengar på Ipaden till fler appar. Sprid ut läxorna jämnare! Ibland har vi massor av läxor en vecka för att veckan efter inte ha någon. Vi vill ha galler runt konstgräsplanen, vi vill ha bättre luft i klassrummet! Roligare lektioner. Bli bättre mat, större volleybollplan, få fler Ipads i klassrummet. Mer engelska och samma lärare i fyran. Mer matte och mer slöjd, fräscha upp toaletterna. Renovera skolan. Få välja slöjd. Tuggummidag. Att traditioner fortsätter, nya Ipads till femmorna. Åka skateboard på skolgården. Myshörna i klassrummet. Fler bokpartyn och filmdagar. Göra mer med våra faddrar. Eleverna måste lyssna på läraren! Nät till fotbollsplanen. Läraren måste lyssna på eleverna!


Ladda ner ppt "2015/2016 ELEVERNAS UTVÄRDERING AV LÄSÅRET. VAD FÅR DIG ATT KÄNNA DIG STOLT ÖVER SANDAREDSKOLAN? Vi har en stor skolgård med två fotbollsplaner, bra lärare,"

Liknande presentationer


Google-annonser